Imam Athlon na 2600 GHz-a, Nvidia Nforce N7E2, Radeon A9500, Kingstonova memorija 512, Windows XP SP1 i nista ne radi.
Cak i bez igara kad windows samo nista ne radi - kompjuter se sam resetuje.
Igre, sve do jedne, izdrze najduze 10 minuta pre nego sto pobrljave i Windows ispise da je nesto puklo. Desavalo se da ispise da se desio critical error vezan za "Particle system" (Battle for Middle Earth).
Nekad bi se ceo resetovao i onda bi Windows izbacio prozor da je "Windows performed an error", i da je to dobro poslati podrsci Microsofta...
Probao sam da zamenim memoriju - nista.
Cash se nalazi na particiji na kojoj nije igra - pa sam i to promenio...
Dirext X je 9.0c
Instaliran je GART (delovalo je da je u njemu stos)
Iskljucio sam podrsku za AGPx8 u BIOS-u, za svaki slucaj jer sam cuo da to ume da pravi probleme.
Isto vazi i za "Video RAM Casheable"...
Nabavljao sam patcheve za igre, najnovije Radeonove drajvere... mozda probam da dobavim drajvere za plocu ili novi BIOS, mada sumnjam da ima veze s tim...
Jel' iko ima ideju sta bi ovu konfiguraciju moglo da tera da se resetuje ili baguje svakih par minuta sa nekom igrom?
Hvala puno.
Cak i bez igara kad windows samo nista ne radi - kompjuter se sam resetuje.
Igre, sve do jedne, izdrze najduze 10 minuta pre nego sto pobrljave i Windows ispise da je nesto puklo. Desavalo se da ispise da se desio critical error vezan za "Particle system" (Battle for Middle Earth).
Nekad bi se ceo resetovao i onda bi Windows izbacio prozor da je "Windows performed an error", i da je to dobro poslati podrsci Microsofta...
Probao sam da zamenim memoriju - nista.
Cash se nalazi na particiji na kojoj nije igra - pa sam i to promenio...
Dirext X je 9.0c
Instaliran je GART (delovalo je da je u njemu stos)
Iskljucio sam podrsku za AGPx8 u BIOS-u, za svaki slucaj jer sam cuo da to ume da pravi probleme.
Isto vazi i za "Video RAM Casheable"...
Nabavljao sam patcheve za igre, najnovije Radeonove drajvere... mozda probam da dobavim drajvere za plocu ili novi BIOS, mada sumnjam da ima veze s tim...
Jel' iko ima ideju sta bi ovu konfiguraciju moglo da tera da se resetuje ili baguje svakih par minuta sa nekom igrom?
Hvala puno.
Poslednja izmena: