Šta je novo?

resetovanje graficke?

• Začetnik teme Začetnik teme djpaan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
695
Promenio sam skoro masinu, ubacio intel core 2 duo, novu plocu asus p5w dh deluxe, nova memorija... nova instalacija windows-a i stavio sam privremeno jednu asus graficu extreme AX600, sa 256ram memorije.

Problem je sledeci: skoro na svaku iole zahtevniju aplikaciju koja koristi vise boja od nekog standarda (znaci ne desava se na office paketu, corel draw 12 itd.) graficka se resetuje, zablokira racunar a onda ga resetuje. Sta se desava? Mogu da razumem da je u pitanju neka zastita od eventualnog pregrevanja (to stalno radi u Company of heroes) ali sto mi se to desava u Warbladeu? Prizancete da to nije zahtevna igra...

Novu graficku sam narucio (jeadnog x1950 xtx) ali me kopka sta se desava sa ovom?
Poz, A

A ako mislis da je pregrevanje, da li si probao da rashladis?
Mislim da nije do temperature inace.

ne mislim da je pregrevanje, nego da se jednostavno u nekom trenutku resetuje. Da je do zagrevanja da li bi mi dopustio da se posel resetovanja ista kartica ponovo ukljuci ili bi me terao da cekam nekih pola sata?
I kako da je rashladim, ona ima integrisani kuler koji nit mogu da skinem nit mogu da nadgradim...

Probaj da iskljucis ATI VPU Recover f-ju u upravljackom delu.

ok, a jel bi moao da mi kaze koje su posledice ovog iskljucivanja opcije? Dali moze da dodje do pregorevanja procesora?

ok, sad mi graficka blokira i prilikom koriscenja opere! jel ovo kratica umire ili... ?

Tako je danas umrEla jedna 9600 🙁

Ne umire graficka, nego se ne voli sa plocom. Imao sam vise ovakvih problema, jedan upravo jutros. Na AGP-u je resenje da u biosu namestis agp na 1X, sto i nije bas od neke pomoci. Za pci-x nemam pojma, jedino da zamenis karticu.

Nazad
Vrh Dno