Šta je novo?

resetovanje biosa

D.J.Cool

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2003
Poena
609
Imam jedan problem, pa bih molio vase misljenje.
Bio sam kod burazera da mu malo sredim komp. desava se sledece,
kada ga pali bios mu se vraca na default setovanja, znaci datum i brzina procesora itd, se vraca na fabricko stelovanje. Ja sam posumnjao na bateriju ploce, pa bi trebalo danas da kupi drugu bateriju pa da vidimo kako ce da se ponasa. Ploca je neka Mercury NF2 neznam sad tacnu oznaku.

Samo do baterije moze da bude, jer ona i jeste radi toga na ploci. ona samo napaja BIOS i nista vise ne radi.

... " simptom baterije " ... ;)

Poslednja izmena:
heheh,ja sam imao jednom davno slucaj "curenja baterije" , ali je to bilo na 386 sa drugim tipom baterije...sto pitas?

ma ja se nisam mucio oko toga... lepo sam uzeo "komp" i gledao kako pada sa 6. sprata... da je bila neka III ili IV pa ajd sto da ne ali ovako samo bi habao letkon... jel nisam u pravu?

^Naravno da nisi u pravu!! Ali sigurno si se osecao lepo :D

heheh, ne mozes ni da zamislis koliko sam bio nervzan, ali kad se culo trassss bilo je extravagantno :) :)

@KiseliChip
Ala si ga opravio, svaka ti čast! :d :d :d

Ja sam isto imao problem sa resetovanjem BIOS-a i izvadio sam bateriju da vidim oznaku pa sam je vratio. Odmah sam otišao da kupim novu, ali posle toga mi se BIOS više nikada nije resetovao... znači baterija je imala loš kontakt sa matičnom...

:d ostali samo srafici... :crash: :eyebrows: :bottle: :smash:

nije nije, bilo je i nekih limchica :)), jel neko imao hladan lem drzacha za bateriju? (na plochi naravno?)

Nazad
Vrh Dno