Šta je novo?

Reset password -a na DELL latitude cpx - HOW TO

Someone_bl

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
604
E ovako javio sam se ovde jer mislim da ovo ima direktne veze sa plocom :)

Naime imam gore navedenu masinu kojoj je zakljucan bios a hitno mi treba da skinem taj password. Malo dam gledao po ploci al baterijicu cijom skidanjem se kod nekih masina mogao resetovati pass ne vidim nigdje....

Svaka pomoc mi je dobrodosla. Hvala unaprijed

Cak i da nadjes tu bateriju, njenim vadjenjem neces nista postici :D iz prostog razloga sto na njemu nije to sa password-om reseno kao na desktop masinama. Za takve stvari je cesto potrebna lemilica, a posao je veoma pipav.

Nego, kako to da si zaboravio sifru?
Trebao si da pitas shofera kamiona iz kog je ispao :d

Poslednja izmena:
O da, uradice mnogo vadjenjem baterije ili sa "Clear CMOS"
Zeznuce ga jos gore.

POzdrav!

Crni je napisao(la):
Cak i da nadjes tu bateriju, njenim vadjenjem neces nista postici :D iz prostog razloga sto na njemu nije to sa password-om reseno kao na desktop masinama. Za takve stvari je cesto potrebna lemilica, a posao je veoma pipav.

Nego, kako to da si zaboravio sifru?
Trebao si da pitas shofera kamiona iz kog je ispao :d

Iskreno nemam pojma o tom laptopu nista. Donesen je u servis tako, nemam obicaj da pitam kako i sta niti me zanima. Ako mogu da popravim ok, ako ne mogu sta bi sad... A ako znas kako ide to bilo bi od koristi...

Poslednja izmena:
takodje nabasao sam na netu da ima neki disk Dell bios flash disk ili tako nesto sa kojim to moze da se napravi...

Pazi bio je i neki spisak sifara za BIOS ali me ubi ako se secam gde je to moglo da se nadje, probaj Google

Someone_bl je napisao(la):
Iskreno nemam pojma o tom laptopu nista. Donesen je u servis tako, nemam obicaj da pitam kako i sta niti me zanima. Ako mogu da popravim ok, ako ne mogu sta bi sad... A ako znas kako ide to bilo bi od koristi...
Postoji nekoliko resenja, ali je to uglavnom za starije modele. Sto rece Nesha, udri po Google-u...

BTW postoji nekoliko likova koji se reklamiraju po oglasima za te stvari, ali uslugu papreno naplacuju i ne garantuju uvek za uspeh, pa ce tesko neko da ti objasni takve stvari :eyebrows:.
Sto rece Sale, ako ne znas sta radis mozes samo da pogorsas problem...

Probaj sa ovim programcetom...

Prilozi

• cmospwd-4.2-pronalaz sifre bios-a.zip
    71.2 KB · Pregleda: 94
Nazad
Vrh Dno