Šta je novo?

Reseller?

Vlada_PA

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
309
Interesuje me, da li ovde ima neko ko zeli da radi sa resellerom i dali ste uopste i isplati?

Poslednja izmena:
Ovo je neko metafizičko pitanje ?

Hoću ja ako se isplati :p

pa ja imam reseller a klinac sam jos uvek da otvaram neku firmu a ne znam takodje ni sajt da pravim, takod a nemogu da imam nikakav hosting sajt

pa ako je neko zainteresovan da ima hosting kompaniju sa mojim resellerom, neka se javi na pm

Bolje ti skrati tu misteriju :d

Dečko ima reseller account na nekom serveru i hoće da napravi hosting kompaniju pa traži partnera (koji bi pretpostavljam trebao da obezbedi support, sajt, napravi planove itd).
Misterija rešena :).

Ja stvarno nista ne kapiram. Ajde pojasni malo detaljnije o cemu se ovde radi

Vertygo je napisao(la):
Dečko ima reseller account na nekom serveru i hoće da napravi hosting kompaniju pa traži partnera (koji bi pretpostavljam trebao da obezbedi support, sajt, napravi planove itd).
Misterija rešena :).
Mislim da je to po sredi.

@VladaPA
Onom ko ima znanje da bude system admin ti nisi potrebam pošto može i sam da napravi neki reseler dil i time izbegne tvoj udeo tj. zašto da se tali sa tobom kada ne mora.

ma ne bre, razmisljam da ga prodam i trazim kupca, cena bi bila oko 30 evra mesecno ali nisam siguran. moze svako da zaradi sa resellerom, server je 100 uptime, super brzina itd itd

ako neko zeli da se baci u posao neka se javi

Ne znam zašto ali čini mi se da je ovaj Vlada u stvari Kostolomac koji pokušava da valja reseler planove. ;)

lol ajde molim te reci adminu da proveri ip adrese ili sta god nemoj da lupas gluposti

Iz Panceva sam
Ime : Vladan Babic
idem poljoprovrednu skolu LOL

sta jos hoces jeeeee

i necu da valjam reseller pakete i nemogu jer imam samo jedan jedini koji hocu da prodam kako bih kupio neki motor za sebe

Vlada_PA je napisao(la):
sta jos hoces jeeeee
Malo da se kultivišeš i naučiš da ne vređaš sagovornika koji tebe ne vređa. :eyebrows:

Vlada_PA je napisao(la):
lol ajde molim te reci adminu da proveri ip adrese ili sta god nemoj da lupas gluposti

Iz Panceva sam
Ime : Vladan Babic
idem poljoprovrednu skolu LOL

sta jos hoces jeeeee

Takodje si njegov komsija i zajedno sa njim radis :) Ne foliraj se :) Barem te ja znam :)

Vlada_PA je napisao(la):
i necu da valjam reseller pakete i nemogu jer imam samo jedan jedini koji hocu da prodam kako bih kupio neki motor za sebe
Jel može motor od kosilice? :D

pa sta iako sam njegov komsija mislim ne razumem, ovo nema nista s anjim

eeee moze motor od kosilice ;)

Stvorenje, savetovao bih ti da prvo proveris sta lupetas po forumu pre nego sto mene ubacujes mene u svoju pricu, da se ne zagrcnes.

Ja nemam nikakve veze sa ovim postom. neka se provere IP adrese.

Pazi kad sam se sav smrzo od tvog saveta. :D

Dečače, obrati pažnju na izražavanje pošto ti nisam ja tamo neki lik iz tvoje priče. :eyebrows:

Vrh Dno