Šta je novo?

Reseller hosting

KizaLion

Čuven
Učlanjen(a)
09.11.2002
Poena
620
Kakva su iskustva sa reseller hosting paketima, kad su u pitanju justhost.com, mochahost.com i hostgator.com? Citao sam dosta review-a i mogu reci da se dobro kotiraju. kad su u pitanju VPS hostinzi mochahost se lose kotira, a i to je zato sto je jeftina cena. Da li iko koristi justhost i da je zadovoljan? Ipak je jeftiniji od hostgatora i nudi vise resursa.

Reseller hosting na Hostgatoru je radio, ali je umeo da bude los, jer pri velikom upitu Mysql baza nece da radi, ili radi jako sporo. Tako da se par puta forum nije hteo otvoriti. Tako da sam presao na VPS. Cisto da podelim iskustvo.

Da se na dovezem na ovu temu.

Gde god sam trazio na netu dobru preporuku za hosting do nekih 70$ godisnje, nisam mogao da dobijem odgovor.

Postoji dosta laznih reviewa, svi daju neke unlimited pakete, a znamo da je smesno pomisliti da tako nesto moze da se dobije za malo novca.

Ne trazim unlimited vec pouzdan hosting koji ce mi dati 10GB prostora /100GB protoka mesecno za neku cenu od 70$ godisnje, tj. treba mi neki paket koji ce biti dovoljan za 10.000-15.000 poseta mesecno.

Za 10-15 hiljada poseta mesecno radice ti posao shared hosting bilo koje vece kompanije. Na Godaddy-ju hostujem vec mislim 4 godine site koji ima izmedju 1000-2000 poseta dnevno i to radi sasvim korektno. Nemas root nalog ili tako nesto ali je veoma pristojna cena na godisnjem nivou a i ne treba mi nista fancy.

koristim dedicated na hostgator i super je

Vrh Dno