Šta je novo?

request timed out...destination host unreachable

barbaratosamja

Poštovan
Učlanjen(a)
17.07.2015
Poena
51
Opet ja smaram sa n00b pitanjima. Elem, ucestalo mi se javlja gorenavedeno. Vec mi je neprijatno da zivkam tehnicku podrsku, jer mi uvek kazu da "iskljucim antenu na minut-dva i ukljucim ponovo", mada to, naravno, ne resava problem. Odmah da kazem da sam laik, jedino moje znanje o ovoj temi seze do toga da u command promptu virnem ping. Inace, Madnet provajder je u pitanju, wireless konekcija (ili valjda wlan, znaci imam antenu, od koje u komp ide kabal). Da li ja mogu nesto da uradim da se to poboljsa, ili sam u (ne)milosti dragog mi provajdera? I da, molim admine da, ako joj tu nije mesto, premeste temu. Pokusala sam da, preko search opcije, pretrazim sajt, ali su mi sve poiskakale teme sa po 500+ stranica i nisam uspela bas da se snadjem.

E, hvala ti puno! Ma, moje muke sa tim traju vec sestu godinu. Nekada se desi da po 3 nedelje uvece jedva da mogu da otvorim neku stranicu. Onda po nedelju-dve dana bude, manje-vise ok, pa opet iznova sve krece. Kao prokleti dan mrmota. Fora je sto zivim u malom mestu, pa bas i nemam neke alternative. Ima ovaj Madnet i ima Telekom adsl, gde se ceka po par meseci na liniju, a nekada i po godinu dana :'( Nego mi je vec iritantno da me, kadgod nazovem, upute da ukljucim i iskljucim antenu, a kapiram da nije problem u tome, ali ne mogu da ulazim u raspravu, jer ne znam sta bih im rekla da je do njih, pa me stalno otresu kao gusenicu :)

Vrh Dno