Ok, posle dosta provedenog vremena koristeci MX revolution (oko godinu dana) spakovao sam ga u kutiju i ponovo koristim stari raspadnuti MX500 (mis star vise od pet godina). Mis je neprevazidjen. Takvu preciznost i izdrzljivost MX Revolution nikada nije mogao ni da sanja. Dovoljno ga je samo utaci u racunar i perfektno radi, cak ga do sada nikada nisam podesavao (izuzetno retko brzinu), dok sam sa novijim imao nocne more prilikom podesavanja zeljenog efekta.
Inace bavim se gradjevinarstvom i vecinu vremena za racunarom provodim koristeci programe koji zahtevaju preciznost. Sto se tice brzine nisam mogao da verujem koliko sam vremena gubio uz MX revolution zbog njegove nepreciznosti. Poredjenja radi dacu neke srednje vrednosti koje sam racunao tokom poslednjih mesec dana svakodnevno, nije me mrzelo
Ni udobnost i prelep dizajn Revolutiona mu vise ne mogu pomoci.
ArchiCAD 3d model i ravanski modeli (cifre su svedene na cele brojeve radi lakseg poredjenja):
MX 500: 10 sati
MX Revolution (driveri instalirani i podesavani vise puta do zeljenog efekta): 13,5 sati
MX Revolution (driveri nisu instalirani): 12,5 sati
Nisam mogao da verujem da sam gubio toliko vremena samo zbog misa - 25-35%.
Posto je MX500 dosta vremesan mis, oguljen i ruzan, pozeleo sam ga zameniti nekim slicnim modelom, reprezentativnijim i po mogucstvu udobnijim. Rad sam razmotriti bilo koji predlog te bih vam bio zahvalan na istima.
Cena nije bitna, samo da ne prelazi 10-12k.
Hvala unapred
Inace bavim se gradjevinarstvom i vecinu vremena za racunarom provodim koristeci programe koji zahtevaju preciznost. Sto se tice brzine nisam mogao da verujem koliko sam vremena gubio uz MX revolution zbog njegove nepreciznosti. Poredjenja radi dacu neke srednje vrednosti koje sam racunao tokom poslednjih mesec dana svakodnevno, nije me mrzelo
ArchiCAD 3d model i ravanski modeli (cifre su svedene na cele brojeve radi lakseg poredjenja):
MX 500: 10 sati
MX Revolution (driveri instalirani i podesavani vise puta do zeljenog efekta): 13,5 sati
MX Revolution (driveri nisu instalirani): 12,5 sati
Nisam mogao da verujem da sam gubio toliko vremena samo zbog misa - 25-35%.
Posto je MX500 dosta vremesan mis, oguljen i ruzan, pozeleo sam ga zameniti nekim slicnim modelom, reprezentativnijim i po mogucstvu udobnijim. Rad sam razmotriti bilo koji predlog te bih vam bio zahvalan na istima.
Cena nije bitna, samo da ne prelazi 10-12k.
Hvala unapred
Poslednja izmena: