grabun
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2006
- Poena
- 304
Jel ima neki dobar, a besplatan program za remote podrsku? Radio sam sa teamviewerom i zaista je daleko najbolji, ali nije besplatan. Kao ima neka non commercial fora, al nakon nekog vremena to pukne i radi minut, pa moram da cekam 10 minuta. Koristio sam hamachi i win rds, al on je dosta cudljiv jer nekad hoce, nekad nece da radi. Onaj vnc viewer isto nije to sto se trazi jer korisnik mora da ima fixnu IP adresu. Ustvari najbolje bi bilo ako neko ima neki savet kako da se resi problem sa teamviewerom.
Unapred zahvalan na svakom vidu pomoci.
P.S.
Video sam da neke firme koje ovako rade podrsku korisnicima imaju svoje aplikacije preko kojih korisnik poziva firmu od koje zahteva podrsku. Posto vecina firmi ima slicne aplikacije (razlika je neznatna u izgledima aplikacija - samo logo firme ili sl.) pretpostavljam da takva neka aplikacija moze da se nadje na netu i da se malo doradi. Jel ima neko predstavu gde to da se nadje.
Unapred zahvalan na svakom vidu pomoci.
P.S.
Video sam da neke firme koje ovako rade podrsku korisnicima imaju svoje aplikacije preko kojih korisnik poziva firmu od koje zahteva podrsku. Posto vecina firmi ima slicne aplikacije (razlika je neznatna u izgledima aplikacija - samo logo firme ili sl.) pretpostavljam da takva neka aplikacija moze da se nadje na netu i da se malo doradi. Jel ima neko predstavu gde to da se nadje.