Šta je novo?

[RELEASED] Jailbreak 7.1.1

Da li radi sve kako treba?
Da li ste instalirali i onaj njihov program za piratske aplikacije?

Ima nekih problema, komplikacija?

Kod mene sve radi, nisam instalirao njihovu "prodavnicu". Vidim na netu da neki prijavljuju probleme sa stock aplikacijama, ali da se resava uninstall-om ppsync-a.
Ima nekih tweak-ova koji ne rade na 7.1 ali oni meni vazni (ccsettings, calleridfix...) rade...

Ja sam instalirao i tu prodavnicu ali za sada nisam primetio nikakav problem, a moze da se obrise iz cydia.
Ja sa cydia instaliram jako malo stvari a najbitniji mi je callerID fix, sada cu da probam ovaj ccsettings sto je spomenuo @chimpresco

Poslednja izmena:
Ja sam jos uvek na iOS 7.0.4 JB.

Sacekacu jos malo da vidim da li ima bagova itd :)

radi sve odlicno na iP5. bio sam na 7.0.6 i bas se oseca ubrzanje. sutra cu i iPad da odradim. ko nece ovu kinesku prodavnicu neka samo odstiklira ovo sa leve strane pre jb-a.

imam loše iskustvo sa ovim pangu jailbreakom. Ovo mi se dešava evo 3 puta da posle uspešnog jailbreak-a kada bi ponovo pokrenuo uređaj on bi se stalno restartovao na apple logo ( tzv. Boot loop). U pitanju je iPhone 4. A pokrenuo bi se samo kad bi ga povezao isključivo sa pc-om (ne i na punjač).

Jedan clan na drugom forumu jr taj problem resio zamenom kabla,probaj tako.
Kod mene na ip5 je prosao jb bez problema.

ja sam juce odradio Air i sve je proslo kako treba...

Koji bug konkretno postoji?
Kod mene sve radi kao i pre jb,a radilo mi je sve dobro :)

Pangu v1.1 radi na iOS 7.1.2.

Da li pri JB ide standardna procedura za iTunes tipa starija verzija pa zemlja neka druga itd...?

JB radis sa onim Pangu a ne preko iTunes

:) hehe nisam dobro formulisao pitanje...Na 6.0 je bio uslov da iTunes radi kako treba da se postavi recimo država Hrvatska(zbog podataka) a verzija iTunes-a je morala biti starija od verzije iOS-a ako se koristio JB-ovan iPad.

Pa pitam obzirom da sam sa savršenog iOS 6.1 prešao na 7.1.2 i verovatno ću odraditi Pangu JB da li ima potrebe za takvim peripetijama?

Samo uradi JB is Pangu ako si vec na 7.1.2 i koristi iTunes koji zelis.

Hrvatsku ili neku drugu zemlju biras je Srbija jos uvek nije zvanicno na Appstore

Ok hvala na odgovoru...za zemlju znam.A generalno toliko dobro radi Jabuka da bukvalno i to što sam znao zaboravim zbog savršenog rada :D

Vrh Dno