Šta je novo?

Rekord u solitaire-u?

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Desilo mi se da "resim" ceo solitaire iz prvog listanja spila. I to na draw three! Jel uspeo ovo jos neko? Da li je postignuti skor pri tome dobar? Evo je slicica...
Samo da napomenem, vreme odigravanja je mnogo vece nego sto bi trebalo, jer sam kliktao lagano, i u pozadini sam radio jos nesto, rezao neke diskove pa sam ih ubacivao i izbacivao u medjuvremenu. I jos jednom, u pitanju je draw three, ne draw one...

ja sam imao preko 5700 ali ne mogu da nadjem sliku sad isto na draw 3

Kako to mozete da igrate :)

sto jedno vreme nisam imao nista novo da igram i morao sam ili to ili single play CS tako da je odluka pala na Solitaire. A sad imam 6 igrica od toga tri nemam mesta na HD da instaliram a ove ostale sam skoro pa zavrsio ali i dalje je solitaire zakon

Evo mog rezulata, lagano igranje, isto sam kliktao po drugim programima.
Score 8624, mada mi je rekord nesto malo preko 12500.

Da nije ovo radio photoshop malko a :D

Geek_master je napisao(la):
Desilo mi se da "resim" ceo solitaire iz prvog listanja spila. I to na draw three! Jel uspeo ovo jos neko? Da li je postignuti skor pri tome dobar? Evo je slicica...
Samo da napomenem, vreme odigravanja je mnogo vece nego sto bi trebalo, jer sam kliktao lagano, i u pozadini sam radio jos nesto, rezao neke diskove pa sam ih ubacivao i izbacivao u medjuvremenu. I jos jednom, u pitanju je draw three, ne draw one...
Ma to je sigurno zbog nove grafičke :d

driver je napisao(la):
Kako to mozete da igrate :)

Pa i ne igramo, ja uglavnom igram minesweeper :)
A bilo sta komplikovanije me mrzi da igram, sem wc3 :)

Geek_master je napisao(la):

Draw one, personal best O:)

draw 3 - 10666 70sec type;

a ja mislio da sam ja dobar sa mojih 6-7k na draw 3
kako mozemo da igramo ovo, pa recimo sa dva metra(kako sad sedim zavaljen u krevet) igram ili colin3 ili solitre+mp3, igram i mine ali daleko mi pa nevidim a i nemam vise ni jednu igru :|

a koliki su vam rezultati u pomenutom minesweeper-u?

Nazad
Vrh Dno