clown Slavan Učlanjen(a) 01.01.2007 Poruke 132 Poena 319 07.02.2007 #1 Može li neko da ispriča neke stavke koje utiču na pomenuti rejting.. Koliko sam ja shvatio, veoma je bitno ispoštovati standarde za meta informacije vezane za sam sadržaj sajta.. dakle....
Može li neko da ispriča neke stavke koje utiču na pomenuti rejting.. Koliko sam ja shvatio, veoma je bitno ispoštovati standarde za meta informacije vezane za sam sadržaj sajta.. dakle....
banzaiii Slavan Učlanjen(a) 09.12.2005 Poruke 935 Poena 319 07.02.2007 #2 clown je napisao(la): Može li neko da ispriča neke stavke koje utiču na pomenuti rejting.. Kliknite za proširenje... 1. Linkovi sa "cenjenih" sajtova ka tvom 2. Sve ostalo clown je napisao(la): Koliko sam ja shvatio, veoma je bitno ispoštovati standarde za meta informacije vezane za sam sadržaj sajta... Kliknite za proširenje... Bitno je, ali manje od tačke 1. edit: offtopic, potpis be - biti bee - pčela Poslednja izmena: 07.02.2007
clown je napisao(la): Može li neko da ispriča neke stavke koje utiču na pomenuti rejting.. Kliknite za proširenje... 1. Linkovi sa "cenjenih" sajtova ka tvom 2. Sve ostalo clown je napisao(la): Koliko sam ja shvatio, veoma je bitno ispoštovati standarde za meta informacije vezane za sam sadržaj sajta... Kliknite za proširenje... Bitno je, ali manje od tačke 1. edit: offtopic, potpis be - biti bee - pčela
wiz011 Guest Učlanjen(a) 18.12.2004 Poruke 4,710 Poena 440 08.02.2007 #3 Bilo je detaljne priče o tome, sećam se da sam i ja u više navrata o tome opširno pisao. Dakle - search. U suštini, ovako je kako je banzaiii rekao.
Bilo je detaljne priče o tome, sećam se da sam i ja u više navrata o tome opširno pisao. Dakle - search. U suštini, ovako je kako je banzaiii rekao.