kod mene radi, winXP sa SP1pTomic je napisao(la):Ma fora je sto pod XP-om to zeza. Ubacim ja DWORD u registry, ali cim pokrenes NERO on 1 vrati na 0 ??
Sto se tice prave brzine rezanja, radi se o tome da ti nero napise Writing at 40x, ako si izabrao da rezes 40x, medjutim veoma CESTO se desava da ne reze na toj brzini, a ako stavis ovo u registry onda on pise Writing at XYx gde je XY PRAVA brzina rezanja.
pTomic je napisao(la):Ma fora je sto pod XP-om to zeza. Ubacim ja DWORD u registry, ali cim pokrenes NERO on 1 vrati na 0 ??
Sto se tice prave brzine rezanja, radi se o tome da ti nero napise Writing at 40x, ako si izabrao da rezes 40x, medjutim veoma CESTO se desava da ne reze na toj brzini, a ako stavis ovo u registry onda on pise Writing at XYx gde je XY PRAVA brzina rezanja.
Crni je napisao(la):Nisam siguran, ali mislim da je ovo:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder]
"ShowSingleRecorderSpeed"=dword:00000001
Crni je napisao(la):Dobra fora, ali mi se ne svidja sto Nero "zaokruzi" tu cifru. Primera radi, BlinfWrite lepo napise 38.97x, a Nero zaokruzi na 40x,
Jel si to zakljucio citajuci bas ovaj thread ? ... 😉 :d :-devil-:driver je napisao(la):ladno niko ne koristi 6.3.0.3 koji je majka za krdzavi 5.5 🙂
Ako koristis sesticu i ne treba da ga ima, tj. u sestici se to (ako je uopste moguce, a verujem da jeste) drugacije ukljucuje, ali je pitanje kako :wall:playahater je napisao(la):Ja nikako da nadjem
"ShowSingleRecorderSpeed"=dword:00000001
Kod mene ga nema :trust: ???????????
Crni je napisao(la):Ako koristis sesticu i ne treba da ga ima, tj. u sestici se to (ako je uopste moguce, a verujem da jeste) drugacije ukljucuje, ali je pitanje kako :wall:
6.3.0.3 exe je 23.507KB a kad se instalira folder jeste oko 50MB. Uzimajuci kakvi i koliki su danasnji programi, a i koliki su danasnji hard diskovi, to i nije nesto strasno.Septimus je napisao(la):Opet ponavljam: Nero 6 ~55MB---> da li je to normalno?
Ma 'cu da napucam ruski software iz thread-a "Sitan ali dinamitan" ccccc, strasno
Septimus je napisao(la):Opet ponavljam: Nero 6 ~55MB---> da li je to normalno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari