Šta je novo?

registry - shellex

pravo_u_raj

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
609
Svojom genijalnoscu uspeo sam da iskljucim pojavljivanje desnog klika u Start Menu-u (tacnije obrisao sam key u registry-u, pokusavajuci nesto drugo da promenim). BackUp registry-a sam naravno obrisao cim sam video da sve radi (satro) i nisam uspeo da ga uz pomoc recovery programa vratim. Najradije bih uradio reinstall windowsa, al je i ovako i onako ovo sveza installacija, a i bas nemam vremena da se zamajavam opet sa tim.
Tnx :D

Probaj da skines X-Setup Pro i da popravis to (ako uopste znas sta si promenio) ili potrazi preko googleta.

Naravno da sam googlao... celo vece se bakcem sa tim... da znam sta sam tacno i gde promenio ne bi bio problem... al ovako i jeste 'mali, malecan' problem :) probao sam sa raznim registry fixevima i ne pomaze ni to... probacu sada sa x setup pro-om... tnx

Pa mozes ako znas ime fajla da ga kopiras od nekog druga...ako to vec nisi razmisljao

jel može odavde nešto da se uradi:

Run > gpedit.msc > User Configuration > Administrative Templates > Start Menu and Taskbar > "Remove access to the context menus for the taskbar"

?

Vrh Dno