Šta je novo?

registry repair tools ali sa CD

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Da li u okviru nekih alatki postoji varijanta da se sitem digne sa CD i da se pristupi registry bazi na disku i da se izvrsi ciscenje registry baze od raznih nepotrebnih kljuceva. Ima dosta programa koji ciste registry bazu e sad da li tako nesto moze a da se ne dize windows nego da se masina podigne sa CD, da li to postoji na nekom CD.

Ima. uzmi miniPE-XT koji ti je u stvari live XP sa gomilom korisnih programa. Izmedju ostalih ima u njemu i nekoliko alatki za ciscenje registry baze, kao npr. Avastov reg.cleaner.
Ovaj miniPE pretpostavljam znas vec gde ces traziti. Ima ga nekad zajedno i sa drugim progamima. Ja koristim Diamond Boot CD u kojem pored njega imas i Hirens BootCD i UltimateBootCD.

erd commander

Zahvaljujem na brzom odgovoru, predpostavio sam da tako nesto mora da ima ali nikako da se setim gde.:d (ovaj smajli lici na moje zube):d :wave:

Na kraju ces, ipak, morati da uradis repair windowsa, pokretajuci instalacioni medij. Upravo sam danas imao slican problem, erd commander 2005 nije uradio posao do kraja, ali repair windowsa ( posle F8, I agree ) jeste zavrsio posao. Na zadovoljstvo korisnika.

Nazad
Vrh Dno