Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Registry Mechanic je neprevazidjen u kombinaciji za TuneUP Utilities-om. Otklanjaju ono sto ovaj drugi ne otkloni. U poslednje vreme sam se odusevljavao programom YOUR UNINSTALLER, znaci ne mozes da verujes kakve repove je taj program uklonio i sta mi je sve deinstalirao. Ova tri programa su vrh vrhova, mislim da ti nista drugo ne treba.
Dugo sam koristio Registry Mechanic i mogu da kažem da je slabiji od RegSupreme Pro. Ono što mi se dešavalo sa Registry Mechanic-om, na primer, je da deinstaliram neki program, očistim redžistri bazu, posle nekog vremena ponovo instaliram taj program, a kada ga startujem vidim da su sva podešavanja i serijski broj još uvek tu. Dakle, preporuka za RegSupreme Pro.
Od mene preporuka za RegSupreme Pro (placa se, a i ne mora kao i za njegovog besplatnog prethodnika koga hvale svuda po netu RegCleaner (koji od kako sam uzeo dual core nece da mi radi?!).