Šta je novo?

Registry Cleaner

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gangsta

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2007
Poena
304
Da li moze neko da mi preporuci neki program za ciscenje redzistrija koji je pouzdan! Naravno prednos imaju programi koji su besplatni! :D

Registry Mechanic
TuneUp Utilities

(nisu besplatni)

Registry Mechanic je neprevazidjen u kombinaciji za TuneUP Utilities-om. Otklanjaju ono sto ovaj drugi ne otkloni. U poslednje vreme sam se odusevljavao programom YOUR UNINSTALLER, znaci ne mozes da verujes kakve repove je taj program uklonio i sta mi je sve deinstalirao. Ova tri programa su vrh vrhova, mislim da ti nista drugo ne treba.

Dugo sam koristio Registry Mechanic i mogu da kažem da je slabiji od RegSupreme Pro. Ono što mi se dešavalo sa Registry Mechanic-om, na primer, je da deinstaliram neki program, očistim redžistri bazu, posle nekog vremena ponovo instaliram taj program, a kada ga startujem vidim da su sva podešavanja i serijski broj još uvek tu. Dakle, preporuka za RegSupreme Pro.

Poslednja izmena:
najnoviji tuneup je zaista sjajan...

Dosta je unapredjen u odnosu na prethodnih 2,3godine...

PREPORUKA

Jos jedna preporuka za tuneup, mada koga ne mrzi moze da proba i System Mechanic, takodje solidan program :wave:

Od mene preporuka za RegSupreme Pro (placa se, a i ne mora;) kao i za njegovog besplatnog prethodnika koga hvale svuda po netu RegCleaner (koji od kako sam uzeo dual core nece da mi radi?!).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno