Šta je novo?

Registracija medjunarodnog domena.

• Začetnik teme petar.brankovic
  • Datum pokretanja
P

petar.brankovic

Guest
Kratak presek cena, pa vi porazmislite:

beocity.com: 35e,
beotel.net: 1440 + PP,
eunet.yu: 2520 din (+ 730 za parking),
neobee.net: 1300 din (sa porezom),
scnet.yu: 1800 din,
sezampro.yu: 1770 din + PP,
verat.net: 1980 din,
yubc.net: 1900 din,
loopia.co.yu: 1320 din (sa porezom).

Moze li neko da objasni cene tipa 35e, 2500 din i 1900 din.? Ja bih rekao da su to cene za sisanje ovaca.

nema ruku - nema cokolade... :(

Najjace je kod euneta, kakav bre parking? Jel to kad parkrisa kola ispred njihovog ulaza oni placaju kaznu ?? :d
LOP!N€€€

Neka hvala, nikad ne bi kupovao kod firme koja nema sopstvene servere. Danas ih ima, sutra MRAK!
Red bi vala bio da neka kompanija snizi svoje cene :mad:

Love Hunter je napisao(la):
Najjace je kod euneta, kakav bre parking? Jel to kad parkrisa kola ispred njihovog ulaza oni placaju kaznu ??
Sisanje do gole koze!

Love Hunter je napisao(la):
:d LOP!N€€€
????

Ma za taj novas ce moze izvaditi Visa Virtuon, uplatiti depozit i kupiti domen.

Ja nisam do sada hteo da kupujem strani hostingm, prvenstveno zbog teh podrske.

A pre 2-3 godine sam se naslusao groznih prica o problemima pri selidbi hostinga, ako si registrovao domen preko stranih kompanija.
Jel ima neko takvim prica?

ljtruba je napisao(la):
Ja nisam do sada hteo da kupujem strani hostingm, prvenstveno zbog teh podrske.

A pre 2-3 godine sam se naslusao groznih prica o problemima pri selidbi hostinga, ako si registrovao domen preko stranih kompanija.
Jel ima neko takvim prica?

Svi imaju problema, ako ne paze sta i sa kim rade. Cenjeni koleza sa KlanRUR je imao problem sa Veratom koji mu je registrovao domen negde preko, pa je trebao da plati produzenje tj. transfer 40-50 USD. Druga stvar je pravilnik o registraciji, u kom pise da se ne moze raditi transfer u odredjenim situacijama, ali naravno, niko to ne cita. A da ne pominjem podatke koje ljudi daju, pa da li neko uopste cita mejl u Srbiji :)

Ima svega, tako da se za kompletno cimanje sa ljudim oko svega ne isplati raditi za manje. Da postoji pristojna domaca kartica, i da ne mora nikad da vidis kupca, ja bi sutra to radaio za 15 USD, jer mene registracija kosta 10.5 (ima i za manje, ali neka, hvala :)).

Pozdrav, nikola

Druga stvar je pravilnik o registraciji, u kom pise da se ne moze raditi transfer u odredjenim situacijama, ali naravno, niko to ne cita.

Prvo mora neko da ti da taj pravilnik :)

Imas od mene PP.

Vrh Dno