Šta je novo?

Regional/ language problem

• Začetnik teme Začetnik teme Br@n@c
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Br@n@c

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2006
Poena
319
Vec par meseci me zeza problem oko Language bar, naime kad stikliram opciju da mi se pojavi u taskbar-u,on umesto da se pojavi na tom mestu on se pojavi na desktopu(a kad ga minimizujem on prosto nestane:S: ).E sam me zanima koji mu je k.... ili je to neki bug u windowsu 😡

Nemoj da štikliraš tu opciju. Ta opcija je za dodatnu ikonu u tray-u i kad je čekiraš podrazumeva se da ga hoćeš na desktopu. Da, znam da je bezveze, ali to je Microsoft. Dakle, isključi tu opciju pa tek onda minimizij. 🙂

Pokusao sam ali mi se uopste ne pojavljuje lamguage bar:crash:

Trebalo bi da se pojavi na desktopu. Proveri da ti nisu isključeni "advanced text services".

Proverio sam i ukljuceni su.Sta da radim dalje:wall:

a gde treba da prebacim taj reg fajl:wall: :wall:

Poslednja izmena:
a gde treba da prebacim taj reg fajl:wall: :wall:

U start>run ukucas regedit>Ok kad ti se otvori registry editor ides na File>import nadjes reg fajl i importujes ga. Najbolja varijanta da to radis je dok ti je language bar na desktopu. Po zavrsetku importovanja ga minimiziraj i bice ti na taskabaru

Kda ti se Language bar pojavi negde na desktopu strelicom misa uhvati njegovu levu ivicu (nareckano) i prevuci do taskbara, do ikonice "Shov hidden icons" i pusti, on ce se sam ugraditi na taskbar

Uspeo sam.:banana: Hvala na uputstvu:wave:

Poslednja izmena:
Kda ti se Language bar pojavi negde na desktopu strelicom misa uhvati njegovu levu ivicu (nareckano) i prevuci do taskbara, do ikonice "Shov hidden icons" i pusti, on ce se sam ugraditi na taskbar
Da, da, znam ja da postoji tu neko muvanje ali nikako nisam uspevao da se setim... Naime, sećam se da sam i ja imao tako neki problem i da sam nešto petljao pa je proradilo (u stvari sam uradio ovo što kažeš), ali bilo mi je glupo da čoveku kažem "isprobavaj nešto pa će da proradi".

Posto sam reinstalirao windows,imam onih prob. sa language barom.E sad problem je u tome sto vise ne radi attach za onaj reg fajl pa bi bilo lepo da neko okaci ili da mi posalje na pm.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno