Šta je novo?

Refresh Your PC (Windows 8.1)

Drafer

Poštovan
Učlanjen(a)
29.01.2017
Poena
70
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 2600
Matična ploča
Gigabyte B450 AORUS M
RAM
2x8GB DIMM DDR4 2400MHz Patriot CL17
GPU
Inno3D GeForce GTX 1660 Super 6GB Twin X2
Storage
Seagate Barracuda 1TB + SSD M.2 128GB Patriot Scorch NVMe
Zvuk
Asus Xonar DGX
PSU
Thermaltake Smart RGB 600W
Kućište
MS industrial cyclops V
Monitor
AOC Q3279VWFD8
Miš & tastatura
A4Tech Bloody Q81, RAMPAGE KB-R90 ORION
Ostale periferije
UPS Mustek 800EG, 85
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11i
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Zanima me da li se gube programi koje imam instalirane ako se radi Refresh Windows-a posto negde pise da se ne gube,
a na slici kada to radim pise da ce biti obrisani i spisak obrisanih aplikacija ce biti napisan na desktopu sto mi mnogo ne pomaze.

Imam jedan sitan problem sa Windowsom 8.1 pa ne bih da gubim sve sto imam zbog tog nevaznog problema, a imam i backup svakako, a ovaj Refresh nisam nikada koristio
pa me zanima sta bi on uradio?

windows-8-pc-refresh-4.png

Sve instalirano ke ti izbrise bolje idi na format

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

E onda da ih s**** sto su unapredili windows
Imam Macrium Reflect Workstation backup pa to necu nikad koristiti ako bas sve brise, ili cu iz pocetka novi Windows instalirati kada dodje vreme

Lični fajlovi ti ostaju, ostalo leti. Napiši šta je problem, možda i ima rešenje. Druga mogućnost ti je upgrade na Windows 10 (koju verovatno ne želiš).

E onda da ih s**** sto su unapredili windows
Imam Macrium Reflect Workstation backup pa to necu nikad koristiti ako bas sve brise, ili cu iz pocetka novi Windows instalirati kada dodje vreme
Pa to je i ideja da sve vrati na početak.

Lični fajlovi ti ostaju, ostalo leti. Napiši šta je problem, možda i ima rešenje. Druga mogućnost ti je upgrade na Windows 10 (koju verovatno ne želiš).
Imam windows 10 narezan i ne zelim ga jer sam mu dao sansu nekoliko puta, samo me nervira, skine neki update i sve mi obrise ili neki programi nece da rade itd.

A kod ovog Windows 8.1 sada imam problem da ne mogu da mu otvorim PC Setrings. Probao sam sve sto sam nasao na internetu ukljucujuci onaj kod sto se upise u cmd pa ne vredi, a do sada sam tako ali sa drugim kodom popravljao neke njegove aplikacije, vremensku prognozu i te gluposti. Inace sve drugo na windows 8.1 mi radi odlicno pa ne bih zbog te sitnice da obaram sistem

Poslednja izmena:
A DISM komanda? DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Obriše ti sve???

Probao sam i to, nista se ne desi, a nisam primetio da je nesto obrisano

Nazad
Vrh Dno