Šta je novo?

refresh rate, ne slusa

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
i ako mi pokazuje da je refresh rate na recimo 100hz na 1024*768, ati radeon 9000pro. u stvari je bednih 60hz.
imao sam taj problem i ranije ali sam ga resavao, kada u deviceM uninstall sve drajvere za graf i monitor.
ali sada nista, inace je najnoviji katalist.
to mi se desava kada mi se zaglupi komp, ja mislim. pa kada ga restartujem. jedino nisam to probao is safe moda, probacu.
i jel zna neko gde mogu da kupim fen za 9000pro, da ne otvaram tred u trzistu.
desk nema, juce bio.

grrrrrrrr....

RefreshLock programcic (free) ti resava problem, a to moze i iz RivaTuner-a da se podesi.

probao i nista...ista stvar i on mi kaze kao da je 100hz, ali....grrrrrrrrrrr

inace nece da mi prihvati drajvere od glupavog viewsonica, ali i kada oni nisu instalirani u principu radi 100hz.

Poslednja izmena:
Ja sam imao isti problem i resio sam ga,sad nemogu da ti posaljem screenshotove jer imam Nvidiu u masini.
Uglavnom ides u opcije graficke,pa ides na displays i trebalo bi da stoji crt monitor lcd..
sve zavisi koji imas,tu udjes u opcije i imaces podesavanje za maximalne rezolucije koju hoces da namestis i osvezavanja kao i minimalno osvezavanje koje hoces da monitor prikaze.Probaj to da podesis,kazem nemam sad ATI pa ti nemogu precizno reci ali znam da 100% radi posle toga pravo osvezenje koje ti namestis.

Display Properties-Settings-Advanced-Displays-Monitor-pod Maximum Refresh stavi 100Hz.

hvala svima na odgovorima, resio sam da se smirim sa cod2 multiplejer i rekoh da tamo proceprkam pod graphics, stavio na 1024@100hz (bilo je na 90hz) i nije radilo tokom igre, medjutim kada sam izasao sve sljaka. nemam pojma sta je bilo, ali sada radi
:crash:

:wave:

Nazad
Vrh Dno