Šta je novo?

Refill set za Hp?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Prodje skoro 2 godine kako sam poslednji put refilovao cartridge Hp56 i Hp 57 za moj deskjet Hp5550. Od tada sam kupovao samo originale. Gde ima da se kupi u Beogradu refill kit? Ranije sam kupovao kod one zene u Filipa Filipovica, ali je vise nema. na tom mestu.
Hvala.

Ja sam ranije kupovao u Compjetu, ali poslednjih nekoliko puta im odnesem kertridže, oni ih očiste, napune, testiraju i naplate kao broj nasutih ml + usluga punjenja, koja je negde u rangu cena_šprica_rukavica_i_ako_na_sto_punjenja_ubrljaš_jedan_komad_nameštaja_isplati_se :d

Ja sam ranije kupovao u Compjetu, ali poslednjih nekoliko puta im odnesem kertridže, oni ih očiste, napune, testiraju i naplate kao broj nasutih ml + usluga punjenja, koja je negde u rangu cena_šprica_rukavica_i_ako_na_sto_punjenja_ubrljaš_jedan_komad_nameštaja_isplati_se :d

Apsolutno se slazem, jos i za one stampace koji se cesto koriste i probaju ketridze

Pogotovo sto je za ove ketridze lako punjenje , resetuju se i pokazuju opet nivo mastila . Samo pazi gde punis koju boju ! Pogled da vidis kontakte sredina je crvena levo plava a desno zuta . Nemoj da te zbunjuje sta je nacrtano na nalepnici (posto su original ketridzi) . Pozdrav !

Nazad
Vrh Dno