Šta je novo?

Redosled start up-a

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Interesuje me kako je moguce namestiti u win-u redosled dizanja programa...Ovo mi je palo na pamet jer se u nekoj igraonici kod mene napatishe da urade neshto (zaboravio sam shta) 😀
P.S.Sa searchom sam pokushao ali mi i neje bash poshlo od ruke (a sve mi se chini da je bilo ranije 😕 )

za registry ne znam, ali obican startup mislim da ide po alfabetnom redosledu, ne znam koji je timeout izmedju dizanja aplikacija, veoma je mali, zato sto ih podize paralelno. (cini mi se da sam ovo malo konfuzno rekao)

ako bas hoces, mozes da napravis neki batch skript koji bi podizao aplikaciju po aplikaciju

Miroslav je napisao(la):
za registry ne znam, ali obican startup mislim da ide po alfabetnom redosledu, ne znam koji je timeout izmedju dizanja aplikacija, veoma je mali, zato sto ih podize paralelno. (cini mi se da sam ovo malo konfuzno rekao)

ako bas hoces, mozes da napravis neki batch skript koji bi podizao aplikaciju po aplikaciju

Ma fora je u tome shto je liku bitno da mu se pre svega digne onaj je*eni Syber Caffe Pro (mislim da se tako zove)...bash cu da ga pitam shto mu je to toliko bitno...Mislim da je fora u tome shto su neki klinci provalili foru da pri resetovanju kompa (paljenju wina) nekako sje*u SCP pa igraju za dz 🙂...Iskreno , mene boli uvo za njih ali sad i mene interesuje t6o oko redosleda 😕 ???

Koliko znam ono sto je u startup-u moze da se preskoci ako je stisnut shift prilikom dizanja sistema, a za registry nisam siguran da li to vazi, pa neka namesti link u registriju.

Nazad
Vrh Dno