Šta je novo?

Redmi Note 5 vs Nokia 6.1 (2018)

• Začetnik teme Začetnik teme mrchaserx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

mrchaserx

Guest
Planiram da do kraja meseca kupim nov telefon. Razmišljam se između ova dva gore navedena. Telefon koristim uglavnom za slušanje muzike, slikanje i ponekad gejming. Ne planiram da kupim nov telefon za par godina posle kupovine neka od ova dva. Tako da mi je bitno da što duže traje. Šta vi mislite?

Redmk Note 5 je daleko bolji uredjaj.

Dosta bolji chipset, dosta bolja kamera, dosta bolja baterija, veci i verovatno bolji ekran, vise ram, vise interne, klasa iznad 🙂

Na strani N6.1 Android One i izrada..

https://youtu.be/dx8Lm0p9olk

Evo poredjenje kamere.. sa Nokia 7 Plus, pa sam zakljuci kako bi se 6.1 kotirala 😉

Ko voli stock Android moze da ubaci RR, LOS, AOSiP, Pixel Experience, ima romova koliko hoces, a moze i da uzme Mi A2 i da zrtvuje 3.5mm izlaz, SD slot i autonomiju baterije, za Android One softver, bolju kameru i bolji GPU deo chipseta(znacice za zahtevne igre).

Poslednja izmena:
Planiram da do kraja meseca kupim nov telefon. Razmišljam se između ova dva gore navedena. Telefon koristim uglavnom za slušanje muzike, slikanje i ponekad gejming. Ne planiram da kupim nov telefon za par godina posle kupovine neka od ova dva. Tako da mi je bitno da što duže traje. Šta vi mislite?
Bolje ti je da biraš između RN5 i Mi A2
Mi A2 je dosta bolji od Nokie 6.1

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno