Popravili su to prilično, Realme 7 Pro recimo ima odličan čitač otiska. I ne vidim zašto bi bio problem čitač sa desne strane za levoruke, ja standardno držim telefon desnom rukom, a levom pipkam po ekranu. Ako nekad treba levom rukom da ga otključaš, otključaj ga palcem, najzgodnije je.pošto si levoruk, verujem da ti je nezgodno, ali ti isto veruj da su senzori otiska prsta u midrangerima katastrofa. koristio a50 i a71, užas.
Nešto nisi dobro ukapirao. Po testovima koje sam ja gledao su tu negde.zanima me kako je poco x3 sa ips ekranom (koji bi trebalo da više troši od amoleda) i sa samo 120mAh većom baterijom dobio 7 sati više rada na testu od rn10pro.
I ja se nadamMeni se ovaj model bas dopada kao upgrade sa note 5 pro, nadam se da ce cena biti standardno oko 250e za ovu verziju od 6/128
Bice vremenomPro verzija kod nas neće biti ispod 300e sigurno.
Ima vec cene izbacene za SrbijuPro verzija kod nas neće biti ispod 300e sigurno.
Nešto nisi dobro ukapirao. Po testovima koje sam ja gledao su tu negde.
I razlika u potrošnji između ta dva tipa ekrana nije danas posebno velika, ali AMOLED troši daleko manje pri malom osvetljenju.
Cak 9.000 din razlika u ceni izmedju 4 i 6 MB ram memorije. Mislim da je ovo previse!
9000 din je razlika izmedju Note 10 i Note 10 PRO, obican ima 4gb ram, PRO 6gb ramCak 9.000 din razlika u ceni izmedju 4 i 6 MB ram memorije. Mislim da je ovo previse!
Nije samo to razlika. Bolji ekran, bolja kamera, bolji procesor. Moglo bi se reći da su RN 10 i PRO verzija različiti telefoni koje povezuje isti izgled i naziv.
9000 din je razlika izmedju Note 10 i Note 10 PRO, obican ima 4gb ram, PRO 6gb ram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari