Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Imam jedan problem,nisam uspeo da nadjem resenje ako ima,izgleda da sam jedini slucaj,ne znam kako je uspelo, hteo da skinem masku i display je ceo ispao kao da nije ni bio zalepljen,tom prilikom se pokidao flat kabal, da li postoji takav kabal samo da se zameni,ili mora ceo ekran. note 10 pro.

Ima li neki custom rom za RN10 obican, ne pro , da daje neka poboljsanja , a da je lak za instalaciju?

nema ništa spec, ja testirao neke

ja sam na kraju ostao na 13.05, taj mi deluje najbolje. blokirao sam apdejt

Znaci vreme je za nov fon , verovatno RN13.

Da RN10 pro ima Hyper OS, bio bi konkurentan još neko vreme ovim mlađim telefonima...

ne znam šta vi želite od telefona ali meni običan rn 10 lepo šljaka i dalje. sve radi

I meni I dalje lepo radi telefon , jedina zamerka je da ja vibracija osetno oslabila . Voleo bih samo bolju kameru . Jel neko probao Gcam na obicnom RN10?

Sad baš gledam, RN14 Pro 5G/+ ispada da imaju za nijansu lošije kamere nego 13- ice.

Pozdrav svima.
Imam Redmi Note 10 Pro koji je do pre dve sedmice radio sasvim normalno. Na fabričkom je romu, nije nikad rutovan. Međutim, počeo je da se gasi sam od sebe, i to kada se ne koristi, bez obzira koliki je procenat baterije. Obično se to desi jednom dnevno, nekad i jednom u dva dana. Inače ne bude isključen u potpunosti, ljudi koji me pozovu ne dobijaju informaciju da je nedostupan već im normalno zvoni, ali telefon ne reaguje ni na šta, jedini način da se aktivira je dužim pritiskom na power dugme. Poziv koji dođe u trenutku kada je telefon u ovom stanju uopšte ne bude evidentiran, niti stigne poruka o propuštenom pozivu, kao da ga nije ni bilo. Da li je neko imao sličan problem?

Pozdrav svima.
Imam Redmi Note 10 Pro koji je do pre dve sedmice radio sasvim normalno. Na fabričkom je romu, nije nikad rutovan. Međutim, počeo je da se gasi sam od sebe, i to kada se ne koristi, bez obzira koliki je procenat baterije. Obično se to desi jednom dnevno, nekad i jednom u dva dana. Inače ne bude isključen u potpunosti, ljudi koji me pozovu ne dobijaju informaciju da je nedostupan već im normalno zvoni, ali telefon ne reaguje ni na šta, jedini način da se aktivira je dužim pritiskom na power dugme. Poziv koji dođe u trenutku kada je telefon u ovom stanju uopšte ne bude evidentiran, niti stigne poruka o propuštenom pozivu, kao da ga nije ni bilo. Da li je neko imao sličan problem?
Da li su rađeni update-i dok ih je bilo?

Nisu. Mada je za svaki slučaj urađen i fabrički reset pre par dana, problem gašenja se ponovo pojavio sinoć.

kao da ga nije ni bilo. Da li je neko imao sličan prob
Ovo se desava i kod moje zene. Ista stvar samo nije toliko ucestalo. Telefon je dostupan kada ga neko zove ali ne zvoni i ne pali se ekran. Isto samo duze drzanje power dugmeta ga ozivi. Nako sto se upali nema informacije o tom pozivu. Update-ovan je regularno kako su sve ispravke izlazile, ali se nista nije promenilo. Nikada nismo uspeli da zakljucimo sta je u pitanju.

Osim reciklaže za neki novi, ostaje vam još eventualno root.
Ali, ni to ne mora biti garancija za uspeh.
Koliko znam, ovi telefoni u poluispravnom stanju se ne otkupljuju.

Pozdrav ekipa! Ajde da dignemo malo temu iz mrtvih :) u pitanju je ženin RN10 Pro...problem koji imamo je loša Wifi brzina. U kući je Telekom optika,njihov ruter normalno,paket sa brzinama 400/400. Na svim uređajima koji su nakačeni na Wifi,dobijam brzinu približnu deklarisanoj (recimo 380/380) dok na ženinom RN 10 Pro,neće da mrdne preko 15/3,kao da je nakačen na neki krvavi ADSL :) Isto se ponaša i na 5ghz i na 2.4ghz,nema razlike. Resetovao sam podešavanja za wifi u telefonu,resetovao sam telefon,brisao mrežu pa ponovo dodavao,to je sve što mi ie padalo na pamet da probam,ali ništa ne pomaže. Ako neko ima ideju šta bi moglo da zeza,pišite slobodno.
Hvala.

Vrh Dno