Šta je novo?

Redfall

XBOX je mocna konzola. Podrska za 60 i 120FPS je sjajna i za 1$/m dobijes gomilu igara. Problem su ekskluzive i marketing. Ne znaju ime konzole odabrati. Dalje ne trebaju kontati. Mislim da su davno otjerali fanove sa fokusom na TV sa XBOX One filozofijom; jedan uredjaj u dnevnoj sobi za sve.

Intervju sa Philom Spencerom o tome sta se desava sa xboxom nakon lansiranja. Vidi se da je coveku iskreno zao sta se desilo i da je ocekivao mnogo vise ali da su podbacili ovog puta. Potvrda da rade na poboljsanju igre...

crying-man-wiping-tears-with-money-jbyhoq06kd2ebhlj.gif

Intervju sa Philom Spencerom o tome sta se desava sa xboxom nakon lansiranja. Vidi se da je coveku iskreno zao sta se desilo i da je ocekivao mnogo vise ali da su podbacili ovog puta. Potvrda da rade na poboljsanju igre...

Ovakve stvari treba da idu u temu za Xbox :)
Drago mi je da je pomenuo igre koje se čekaju i da je na neki način po mom mišljenju zapravo dao njihov line-up. Dakle Starfield, Forza, Hellblade, Avowed..., jedino nije pomenuo Stalkera - valjda će on tokom ove godine.

Jos jednom cu da se demantujem, igra lepo radi na xboxu. Evo nekoliko dana je pikam i zarazna je.
PC port zaobidjite ko moze.

Sta je sad ovo, otvorim Xbox app na kompu i nema Redfall-a medju instaliranim igrama iako pise "Installed"? :unsure: Kad odem na search u okviru Xbox app-a, nadjem igru i kliknem na nju nemam opciju "Play".

1. Da ti nije istekao GamePass?
2. Restartuj Aplikaciju/PC,
3. Izloguj se pa ponovo uloguj.

I meni se nekad desi slično. Ovih dana imaju problema sa serverima, možda je i do toga. PC aplikacija je bas bedno napravljena sobzirom na kompaniju...

Izgleda da je nesto zabagovao Xbox app i posle restarta kompa je bilo isto. Evo sad je ok, imam "Play" opciju kad odem na igru.

Što više igram sve mi je gotivnija igra. Jeste da je bagovita i da treba štošta da se krpi, ali treba joj dati šansu. Danas sam ubio prvog boss-a, došao do finog naoružanja i igra mi postaje sve zanimljivija. Može ovo da se igra i u trenutnom stanju. Sutra @areudeadyet i ja nastavljamo u coop-u, ako neko želi da nam se pridruži u lovu na krvopije, let us know. ;)

Namenjeno za one koji bi mozda da probaju igru a dvoume se. (nema potrebe da se "hejteri" javljaju)

Povlacim sve sta sam rekao u vezi igre onomad kad je izasla, nakon "nekoliko" sati igranja mogu reci da je igra odlicna i zarazna u coop modu. Jeste da ima bagova (koja li pa igra nema?!) ali nista sto bi Vas sprecilo da je igrate. Juce je prosao prvi update, ne sumnjam da ce ih biti jos uskoro. Igra je popularna, ima dosta igraca, ma sta Vi citali i gledali na internetu.
Ovi youtuberi je toliko ocrnise u pocetku a nisu igrali ni nekoliko sati igru. Nakon samo nekoliko sati igranja cete steci drugaciji utisak o igri. Sve vise ljudi pricaju da su bili skepticni nakon prvih recenzija i onolike negativnosti ali nakon sto su probali, ostaju da igraju i svidja im se. Da ne otkrivam previse, postoje dve mape u igri, postoje vise nivoa tezine i nakon predjene igre otkljucavate nesta kao new game + opciju i mozete igrati sa postojecim karakterom koga ste levelovali ili sa novim.

Predlazem igranje na Midnight tezini (Hard), neprijatelji nisu ni malo nezni, umiracete mnogo puta i ono sto prikazuju na youtubetu da Vas ne vide kada prolazite pored njih, epa to na ovoj tezini ne vazi :)

kao prilog postavljam sliku gde se vidi koliko sam igrao da ne bude da lupetam.

Prilozi

• Redfall.jpg
    Redfall.jpg
    75 KB · Pregleda: 49

Evo zasto j na kraju igra ispala losa.

Ukratko developeri su se nadali da ce Microsovt kupovinom njihovog studija odkazati igru ili je bar vratiti na pocetak pa da naprave singlplayer a ustvari je dizajnirana za microtransakcije.

Sve sto je dizajnirano za mikrotransakcije i treba da dozivi krah.

Evo zasto j na kraju igra ispala losa.

Ukratko developeri su se nadali da ce Microsovt kupovinom njihovog studija odkazati igru ili je bar vratiti na pocetak pa da naprave singlplayer a ustvari je dizajnirana za microtransakcije.
Mislim da je presudnije bilo to što im je otišlo 70% ljudi koji su radili Prey, a ovi što su došli, em nisu bilo tog kvaliteta, emi ih je bilo malo.

Nazad
Vrh Dno