Šta je novo?

Redeon 9600xt vivo

hmm, na safirovom sajtu se ne pominje 9600xt sa vivo...

Ne znam za konkretnu kartu, al' uglavnom dobijas samo mali kabl (konverter), dok za kablove za povezivanje sa TV/VCR-om moras sam da se potrudis...

Poslednja izmena:
Mnogo ti je dobar signature... ;)

Ja bih ga jedino pojasnio: PC komponente, audio komponente, delovi za auto... :d :p

Da rezimiramo...
Dobijes skoro sve sto ti treba + pazaris S-Video kabl (5m je oko 300din) + pazaris S-Video -> SCART adapter i to je to. ;)

p.s. Podrazumevam da ti TV i VCR imaju SCART input/output.

Ako mislis na bosanske markice :), 300din = ~4€, pa racunaj sam... ;)

p.s. Evo izracunao ja za tebe, 6.8DEM... :D

Nema na cemu, komsho! ;)

TRebalo bi da komplet sadrzi obavezno "Video In kabl" (ili kombinovani), ako ga nema tesko ces ga naci posebno

Dap, a kao produzni ti sluzi isti onaj za tv OUT koji sam ti pominjao.

Ej ljudi dobio sam ovu graficku i nista mi neradi sto se tice tv-out i tv in-a

Uz graficki sam dobio sve kablove samo nisam skart dobio sto sam naknadno kupio za 9KM i skart ima i in i out,kada ga spojim preko tv-a komp,na AV mi nema nista,onda sam probavao preko video i video spojim sa tv-om ali opet na AV nema nista....pa sam i programe trazio...
Da mi bar ima slike i da je crno-bjela da znam da mi video ne podrzava s-video,nego nemogu nista da nadjem...
Nemogu ni na racunar da spojim tv,nece da mi nadje komp ni jedan program,a ja sam na kablovskoj tv...
Bili mi netko mogao reci sta treba da radim u vezi softvera kako da sve podesim kako valja da mi radi barem tv-out ili barem tv-in...Nijedno nemogu napraviti???

Pa ne mozes da povezes direktno antenu na graficku i da ocekujes TV sliku!
To sto katra ima video ulaz, ne znaci da ima tuner, pa ti treba externi tuner, recimo sa VCR-a.

predlazem ti vindvr3.0 ,mozda se malo sporije inicializuje , ali je sto se ostalog tice (snimane ,vrste kompresije) moja preporuka

U svakom slucaju,proveri kutiju...sve sto je na njoj nacrtano to bi trebalo da imas unutra

koristio sam vise vrsta atujevih vivo kartica i ni sa jednom nie dolazio i softwear za capture , ranije sa stariv driverima je lepo radio ati mmcentar , ali to sada nije slucaj , ili ja to vise odjednom ne mogu da podesim , pa zato koristiv windvr3 i kao sto rekoh zadovoljan sam

Aj' majke ti, pripazi malo na to kako pises...

Pa ne znam koliko da si pijan, pa je katastrofa... :d :p

Delija je napisao(la):
Aj' majke ti, pripazi malo na to kako pises...

Pa ne znam koliko da si pijan, pa je katastrofa... :d :p
oprosti :wave: , nisam spavao dva dana j... me jedan racunar :crash:

Nazad
Vrh Dno