Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

DDE je skuplji, nekih 14 eura je ako se ne varam sa popustom... Uz njega dobijaš neke skinove za Killing Floor i day 1 unlockove za neka oružja, dakle ništa spec ne dobijaš više nego sa standardnom verzijom. + Ako ima InB4 reset achievment na Steamu, takođe dobijaš day 1 unlockove i dupli xp prve dve nedelje igranja (kao nagradu za lojalnost :D).

Aha, ukapirao sam konacno sta je DD upgrade. :)

Pa rekoh ti još u prvom postu DDE upgrade je za vanila RO2, ukoliko imaš standardnu verziju mogao si za par eur upgrade-ovati na DDE, to ti ne treba za RS.

bravo momci, svrnu cu ponekad vidim da su ispeglali engine mada ima tu i tamo bagova al nista sto kvari igranje

8.30 evrića na steamu za vlasnike RO2, 12 za one koji nisu ali dobijaju i RO2 uz RS, odlična ponuda. Btw oni kojima nije ležala vanila treba da probaju RS, mehanika je ista ali dizajn mapa pruža mnogo više prostora za run&gun.

Cini mi se da su mape dosta velike, sto je pozitivno.:)

PS. Je li moguce da je Rising Storm 9GB?

Poslednja izmena:
U Stemu pokazuje da skida 9GB, a u folderu "Steam/steamapps/downloading", pise da je velicina tog foldera u kojem se skida RS 17,5GB?!

Sad imam na kompu dvije verzije RO2, jednu originalnu 16GB i sad ovu sa RS od 17.5BG?!

Poslednja izmena:
Dobro je, posto ne volim da mi jedna igra zauzima 40+ gigabajta. :)

Btw, mozes na nasem serveru isprobati cisto funkcionalnost oruzja i klasa, stavio sam od 40 slotova da bude 20 botova..(naranvo kako ljudi ulaze, botovi se iskljucuju jedan po jedan)
Jer na ostalim serverima, uglavnom je ukljucen bf commissions pa ce ti oduzimati rolu jer su svi vec nagurali rankove ;)

u beti ide valjda 3x exp.

Poslednja izmena:
ah konacno mi mape deluju smisleno i dobro :) poprilicno dobar osecaj, mada je meni zvuk i dalje bangav pogotovo kada arti puca jedva razlikujem kada je negde oko mene a kada negde dalje (slicno i sa nekim zvucima oruzja)

sve je mnogo bolje cini mi se, mape jesu manje i jeste malo dinamicnije nego RO2 ali bar nije kamperajski raj, za sada :d

malo ameri deluju jace sa svojim oruzjem, m12 predaleko dobacuje :) m1 garand vs arisaka je rofl i jos plus BAR na svu tu muku, mada ok arisaka je preciznija na daljinu ali spoooraaaaa :) i da oni mortari japanski bi mozda trebali da imaju manje municije, nemam pojma meni se bar tako sve cini

ai panika kad se odjednom pojavi flejmtrover, aiii banzaiiiii

p.s. japanci mogu da ulete sa zivom bombom da se igraju kamikaza i da ubiju nekog, ne racuna im se pogibija a dobijaju poene za ubistvo

Poslednja izmena:
Dobar je balans, na prvi pogled deluje da nije zbog dosta auto/semi-auto oružja kod amera, ali mortari u kombinaciji sa banzaiem i nagaznim minama + Type 100 smg su stvarno pogubni po marince :) Bacač vatre je u RL-u dobacivao skoro 30m, toliko je i u igri mislim da je, kada smo mi testirali, max range bio 36m. Jedina loša stvar kod bacača je što je igrač kreće brzo koliko i pešadinac i što može brzo da se okreće oko svoje ose... Ali svakako je koristan samo za CQB dok mortari sa druge strane imaju širu i korisniju primenu (u rukama igrača koji znaju da ga koriste).

Poslednja izmena:
pa ono mortari previse cepaju, meni se to ne svidja :) ili su previse precizni, ili isuvise brzo pucaju ili isuvise municije imaju nesto od toga u glavnom :D

m12 je shotgun, na njegov range sam mislio , sa flamethrowerom nemam problema napravi veliku paniku ali realitvno brzo se likvidira

mislim nisu neki nedostaci, deluje realno i dinamicno kada se dobije naredjenje da svi krenu sa banzai trkom lol samo kad bih imao malo vise vremena i energije da se posvetim igranju

Ouch :D malo li je, 70 m mada nema veze bitno da je zabavno

Meni se dopada, uzimam kada izadje. Samo malo vremena treba da se covek navikne na boje i grafiku i to je to. Arkadnija je od RO2 i mozda mi za nijansu vise lezi..

Kako da skinem rising storm ?

Betu mozes dobiti samo preorderom... A pošto si vlasnik ro2, mozes kupiti za 8.49e do 31.05.....
Ako ti se ne kupuje jos, ima neko od nas jos po koji invite da ti pošalje. (pre par dana svi koji su preordeovali, dobili su 2 invajta..) ja sam vec oba podelio..

Tnx za info.

Ako bude neko imao invite, bio bih zahvalan da ga proslijedi.

Proslijedio bih ti ja, samo ne znam kako...

Mora da ti da svoj mail, ili da se dodate na friend listu... Odes posle u inventory, kliknes na beta invite i pratiš dalje..

Edit:
Ako vam se igra na kvalitetnom serveru, uvece uvek bude pun "AKA Battlegrounds".. Ubedljivo najbolje iskustvo i odlican setup servera.
Kod nas opet na TLW, imate odlican ping, takodje dobar setup ali ping ne odgovara toliko strancima pa je retko pun... Opet, imate 20 botova id 40 slotova, pa isprobavajte oruzja...

Poslednja izmena:
Ja u inventaru imam dva Rising storm beta extra copy, i postoji mogucnost da kliknem na "send gift..", pa ne znam je li to to?!

Evo da se zahvalim kolegi r0nIn, poslao je on.

Nazad
Vrh Dno