Šta je novo?

Red Faction

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
630
Da li je neko imao problema sa ovom igrom, meni svakih 5 sekundi nesto cangrlja HDD tj. nesto cita. O cemu se radi?

drjackyll je napisao(la):
Da li je neko imao problema sa ovom igrom, meni svakih 5 sekundi nesto cangrlja HDD tj. nesto cita. O cemu se radi?

Mozda si pokupio virus, pa mu se ta igra svidja i komuniciraju povremeno.😛

Nemam igru ali to mi lici na "Malo RAM_a".
Koliko imas 256 ili 512 MB ?

Re: Re: Re: Red Faction

768,) ... Mozda mu je previse...

Pa licilo je na to ...
Da li igra ima neko setovanje kojim se podesava kolicina memorije koju ce ona upotrebljavati (kao u Quake3, naprimer) pa da probas sa time ili mozda je ukljuceno automatsko snimanje "filma" o igri ili nesto slicno ... ?

Je si li probao klasiku: da je obrises, ocistis redzistri od nje i ponovo instaliras.
A sta je sa UpDate_ovima jesi li ih skidao ?

Re: Re: Re: Re: Red Faction

maxer je napisao(la):
Pa licilo je na to ...
Da li igra ima neko setovanje kojim se podesava kolicina memorije koju ce ona upotrebljavati (kao u Quake3, naprimer) pa da probas sa time ili mozda je ukljuceno automatsko snimanje "filma" o igri ili nesto slicno ... ?

Je si li probao klasiku: da je obrises, ocistis redzistri od nje i ponovo instaliras.
A sta je sa UpDate_ovima jesi li ih skidao ?

Nista od toga...

Skinuo sam sve patch-eve.

Pa jedino sto bih ja probao je:
da nadjem drugi instalacioni CD i na blanko novu instalaciju.

nije sigurno da RAMa,meni je radilo sa 128...

reinstaliraj,pa ako ne uspe ostavi igru,necesh puno propustiti

neo-geo mod je kul,ali neupotrebljen

p.s. ako sam pogreshio za ime moda,oprostite davno je to bilo

Nema mu pomoci, takav je bio i Sin, ako ga se neko seca.

sin mi je bio veoma simpatican svojevremeno-imao je malo macho smeka-inace tehnicki nije imao sta da trazi pored HL-a

Nazad
Vrh Dno