Šta je novo?

Red Faction: Armageddon

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Armageddon returns to Mars decades after the end of Guerrilla. The surface of the planet has been turned into a wasteland and the remaining humans are forced to live underground. Once they settle into the planet's long-abandoned mines, though, they realize they're not alone. Something else lives down there and it's not human.

The last RF installment, Guerrilla, was a destruction-based sandbox. Armageddon doesn't seem to be in that vein at all; it's got more of a survival horror vibe. Perhaps the game's more open-ended than the trailer indicates, though.

Armageddon is being developed for the PC, PS3, and Xbox 360. Its release is currently scheduled for March 2011.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-red-faction/100960?type=flv

Intervju sa malo detaljnijim pojasnjenjem kakav ce gameplay da bude:

GC 10: Exclusive Creative Interview HD

Meni se cini da ce ovo vise da bude neki horor survival nego prethodni deo, bas zbog toga sto je sve underground. U svakom sclucaju igrace se.:)

Evo probao nekih 30-ak minuta cisto da vidim kako izgleda i mogu reci da mi se veoma svidja!Ko je voleo prvi deo ovo ce voleti jos vise!Sa ovim lekom je moguce igrati samo u dx9 modu,dok za dx10 i 11 cemo morati malo sacekati!U dx9 modu uopste nije zahtevna,nisam gledao koliko ima Fps-a,ali ovako odokativno lepo klizi u full detaljima koliko to dx9 dozvoljava,sto u dx11 nece biti verovatno moguce!Svidja mi se to sto rusenje objekata bas lepo izgleda,a ne kao u prvom delu kada je fps znao padati na 20 i manje,sto ovde nije slucaj!Bice ovo lepa zabava!

Poslednja izmena:
Izasao je klon jos pre 2 dana,a malopre se pojavio lek,ali nije od scene!

Igrao sam je danas nekoliko sati, i sto vise igra odmice, postaje mi zabavnije. Definitivno ok igra.

kakva je prica, jel drzi paznju ?
Nisam igrao prethodne delove, ali mozda dam sansu ovom nastavku.

Prica i nije losa,samo koliko sam se odusevio u pocetku,toliko sam se i razocarao na kraju!Nekoliko zamerki ovog dela u odnosu na prosli>kratka prica,nema prevoznih sredstava,linearnost, pozitivni utisci>bolja grafika, zanimljivija prica,veci izbor oruzija!Sve u svemu treba je odigrati!

ok, ceka se zakrpa :) nisam video da je negde vec izasla...
ionako u ovom periodu i nema preterano sta da se igra. Ko ne pika Witcher2 nema sta da radi do Duke-a, Alise i DeusEx trojke :)

Ja sam presao nekih 30% kampanje, ok je igra, zabavna je, ali malo repetativna, sreca pa je napucavanje uradjeno dobro a i oruzja, a i prica me je zainteresovala. Sve u svemu misli mda vredi da se barem proba.

Odlicna je za probu.
Ipak su zemljani mnogo jaci od nekih tamo Aliena.

Nije mi jasno zasto vanzemljaci koriste hardverska oruzija.
Zar nije logicno da pre invazije iskoriste neko biolosko oruzije, a kasnije nas samo dotuku.
Ili im trebamo kao jeftina radna snaga ?

evo ja sad probah sa napokon sređenim lekom od skidrova i dlc-om. nije loša igra, ona magnetna puška je do jaja

Nazad
Vrh Dno