Šta je novo?

Red Alert 3 - oficijelna tema

1UP!:p
Red je i bio, kad bi to trebalo izaci?

OMG!! Znao sam da ce ovaj momenat doci, ali opet sam zatechen! C&C FTW!!! Najjachi strateski serijal. Skoro sve sam igre ovog serijala igrao i sve obozavao, posebno MP deo - neprevazidjen :) Koji je ETA?!

Poslednja izmena:
Kad bi još i soundtrack bio na istu foru kao i ranije :banana:
Hell March-legenda

Ovo se znalo jos dooosta ranije samo sad je zvanicno
Ja kad sam pre 2-3 godine govorio da izlazi red alert 3 ljudi su mi prcali to je mod za generals ili tibarian wars
red alert nikad nece izaci
ra1 i 2 pored wara meni najbolji rts ikad napravljen
Ra3 samo da bude delem dobar kao 2 ili 1 i bice extra

JEEKSTRAA!

Davaj, davaj, razvoruzenije!

Kako dobri shotovi, verovatno cu posle ko zna koliko godina ko covek moci da odigram opet strategiju. (Samo da u procesu proizvodnje ovi ne zeznu nesto igru!)

Prva igra koju sam u zivotu igrao je bila RA 1, extra igra. Posle je usledio RA2 sa Yuri revenge. I kad pogledam ove ss nekako mi izgleda ko da je za malu decu ko zna mozda gresim (nadam se). Sad cu bas da instaliram RA 2 sa Yuri Revengom :):)

Command & Conquer: Red Alert 3 Interview
novi shotovi...
command-conquer-3-kanes-wrath-20080314031559154.jpg

command-conquer-3-kanes-wrath-20080314031552983.jpg

command-conquer-3-kanes-wrath-20080314031556248.jpg

Extreme..............

Izgleda predivno, voda je tako mokra:p

Zanimljiv je ovaj koncept izgradnje delova baze na vodi.

veoma sam zadovoljan kako izgleda ali se pitam kakav ce da bude kompijuterski AI ne zelim da se razocaram ako igricu zavrsim za dva vikenda.

:crash::crash:

veoma sam zadovoljan kako izgleda ali se pitam kakav ce da bude kompijuterski AI ne zelim da se razocaram ako igricu zavrsim za dva vikenda.

:crash::crash:

Ma neka budi isti kao u dvojci, pa makar se zaglavljivali na svako drvo!:D

Borba na moru deluje do yayona :D. I stare zvukove su zadrzali... :)

Poslednja izmena:
Sve je super osim one bombe na kraju koja sve usisa :)

Znaci izlazi u oktobru..

meni je hell march iz prvog red alerta bolji, e jel se zna nesto o zahtevima; sta treba da voda bude ovako mokra na monitoru? : )

A kada treba da se pojavi?

PS: Trailer izgleda odlicno!

Pise ti na kraju trailer "RedOctober 2008" pa verovatno u oktobru ove godine

Divno, divno, divno!!!:D

Ijaoo...after 8 years of waiting :smoke:

Dim i voda izgledaju skroz perverzno, medjutim zgrade i dalje izgledaju kao da su od lego kocaka, morali bi izgleda malo na osvetljenju da porade, da izgleda malko ozbiljnije to...

Mene sve podseca na C&C Generals, i to podosta bas. Anyway mislim da ce biti skroz ok.

Meni je ovo nekako mnogo cartoonish...

HellYeah! Jedva chekam ovo :D
Po screenovima bih rekao da nece biti puno zahtevna. Ovo ce sigurno biti veran naslednik dvojke.

Nazad
Vrh Dno