Šta je novo?

Recycle bin problem!

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Ne mogu da promenim kvotu za velicinu recycle bin-a na WinXP SP1. Onaj glajder je disejblovan, tj. zasivljen i neaktivan. Instalirao sam Visual Studio .NET, ali sam ga u medjuvremenu sklonio, ali se stanje ne menja.
Inace ne koristim recycle bin, ali me nervira jer glajder stoji na 10%, tj. 1.9 GB koje bih rado utrosio na nesto drugo. Zato dajte predloge sta da radim.

Razbojnik, ajde postuj neki screen shot, da vidimo kako to izgleda...
Deluje nemoguce, samo ako nije radiobutton na pograsnom mestu, a valjda nije 🙂

Poz.

Vec je to uradjeno, tj. tako stoji po defoltu. A jos pri instalaciji sam stavio na 3%. Pouzadno znam da to niko nije cackao, znaci, neki softver je tu brljavio. Ja hocu svoju opciju nazad! :d

Nemam norton, niti bilo koji drugi antivirus (sta cete, bogohulnik sam). Kao sto rekoh, ne koristim RB (vec Shift+Delete), tako da je to moglo bilo koje parce softvera da uradi odavno, ali sam, neposredno pre nego sto cu primetiti anomaliju, instalirao VS .NET, a onda i deinstalirao. Naravno, VS je apdejtovao sistem nekim fajlovima pre svoje instalacije, ko zna sta je zbrljao...

Radiobutton nije na pogresnom mestu, ima samo dve moguce pozicije, ali promena tu ne radi nista...

Screen ide kasnije, nisam ispred svoje makine.

Evo i screenshota. Da ne postujem mnogo slika, stanje se ne menja ako bilo sta promenim, znaci klizac je neaktivan uvek.

To ti je kazna što si uopšte instalirao VS 😉

Probaj ovako: čekiraj opciju "Do not move files to..." pa Apply, pa onda dečekiraj istu opciju, pa opet Apply. Meni to pali kad mi nestane ikonica zvučnika na StatusBaru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno