Šta je novo?

Recovery HITNO

Dovahpig

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.12.2011
Poena
230
Slucajno sam iz disk menagmenta iz windowsa obrisao pogresnu particiju, nemam undo dugme i trenutno je unallocated. Ne smem da restartujem komp, ima li neko resenje da vratim kompletnu particiju? Hitno je, hvala

active partition recovery je meni sve uspesno vratio.

Hvala ljudi evo vrti active patition recovery, nadam se da moze da vrati komplet particiju, nemam backup hdd. Zena ce muda da mi zavrne ako ne vratim slike sa vencanja.
Al mene vise brine 200gb pank kolekcije. Lebte****.

apr nikad nije omanuo na quick search odmah nadje.

Hvala ljudi evo vrti active patition recovery, nadam se da moze da vrati komplet particiju, nemam backup hdd. Zena ce muda da mi zavrne ako ne vratim slike sa vencanja.
Al mene vise brine 200gb pank kolekcije. Lebte****.

Ne moraš da se patiš sa spasavanjem podataka, mada je to na prvom mestu kao preventivna mera. TeskDisk bi skenirao HDD i ponudio da se upiše (ponovo) particija u MBR i stvar je gotova. To ti kao da vratiš staklo akvarijuma, a da vodu uopšte nisi prosuo. ;) :D

^jos vrti ovo, ako ne uspe nista onda cu probati to. Ja sam se nadao tako nekoj funkciji

Ali moraš biti siguran da ono što ponudi da je zaista tako. Tipa, veličina particije, zatim, gde se nalazi, odnosno od tog i tog sektora na HDD-u. Zapravo, da se poklopi ono što sam TestDisk otkrije i kako si ti particionisao HDD makar to bilo iz glave.

Ovako nešto.

zv8k1i.png

Ovo je bio quick search. Imaš i deep search.

Poslednja izmena:
Uspeo sam sa Apr, hvala svima jos jednom :)

A sada PAMET u glavu i sve te SLIKE i pank kolekciju na jos barem jedan hdd ili dva od kojih je jedan externi...

Nazad
Vrh Dno