Šta je novo?

recovery disk vista

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
Kratko pitanje...imao sam legalnu vistu i naravno dobio recovery disk ali kad sam trebao da preinstaliram system taj disk nije bio kod mene pa sam instalirao "opstenarodnu" verziju e sad mi je disk tu pa me interesuje da li mogu sa ovog recovery disk-a da pokrenem instalaciju i nastavim sa koriscenjem legalne vise...

mislim da ovo pitanje nije tesko da li moze neko da mi odgovori ...mislim da je nemoguce da se nikome nije desilo nesto slicno...

Morao bi ponovo da instaliraš Vistu, ovaj put sa Recovery diska. Ne postoji opcija "nastavljanja" legalnog korišćenja, bar ne sa Recovery diskom.

Kratko pitanje...imao sam legalnu vistu i naravno dobio recovery disk ali kad sam trebao da preinstaliram system taj disk nije bio kod mene pa sam instalirao "opstenarodnu" verziju e sad mi je disk tu pa me interesuje da li mogu sa ovog recovery disk-a da pokrenem instalaciju i nastavim sa koriscenjem legalne vise...

Ja ne vidim tu neki problem.
Ubaci samo svoj originalni licencni kljuc i imas svoju originalnu verziju Windowsa.
Ne bitno sa koje kopije DVD-a instaliras Vistu,bitan je licencni kljuc koji imas.
Ako se desi da tvoj kljuc ne akceptira jer je u pitanju neka druga serija Viste onda ti ne gine ponovna reinstalacija.

Poslednja izmena:
Vrh Dno