Šta je novo?

Recnici: MiniDict, MortonB i YuRecnik

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Tri stvari:

1) Recnik MIniDict, koji svi nahvalishe, je li download-abilan(velicina?) ILI se kupuje na "tezgi" ?

2)MortonBenson - spomenushe ranije na forumu da MortonBenson moze da se iskopira na HDD ( no VirtualCD!) ali treba crack!!! Ako ga neko ima, molio bi da mi posalje na mail...

p.s. U vezi MB recnika - imam 2 cd-a SER-ENG i obrnuto, verzija 1.0 (1997) i nisam nashao opciju za "snimanje" na HDD, ovo pishem jer je neko spominjao da neke verzije to dozvoljavaju???

3) Da li neko ima PATCH za YuRecnik (free, domaci autor) ?

THNX

septimus je napisao(la):
Tri stvari:

1) Recnik MIniDict, koji svi nahvalishe, je li download-abilan(velicina?) ILI se kupuje na "tezgi" ?

2)MortonBenson - spomenushe ranije na forumu da MortonBenson moze da se iskopira na HDD ( no VirtualCD!) ali treba crack!!! Ako ga neko ima, molio bi da mi posalje na mail...

p.s. U vezi MB recnika - imam 2 cd-a SER-ENG i obrnuto, verzija 1.0 (1997) i nisam nashao opciju za "snimanje" na HDD, ovo pishem jer je neko spominjao da neke verzije to dozvoljavaju???

3) Da li neko ima PATCH za YuRecnik (free, domaci autor) ?

THNX

MidiDic je mogao nekada da se downloaduje (starije verzije) a može i da se kupi najnovija verzija na tezgi po regularnim cenama (valjda nesto oko 300 din). Imas sajt infogena koji prodaju mididic pa pogledaj na:
http://www.info-gen.net/mididict.htm

Za MortonBensom kao što rekoše prvo kupi verzuju 2 pa onda razmišljaj o kopiranju na hard.

Kakav patch za YU recnik? Nisam čuo da ima bilo kakav patch za njega?

Postoji patch za mini YU recnik sluzi da se update-uje baza sa novim recima.

Ako imash link ili ako mozesh na mail, bio bih zahvalan.

Re: Re: Recnici: MiniDict, MortonB i YuRecnik

Visente je napisao(la):
Kakav patch za YU recnik? Nisam čuo da ima bilo kakav patch za njega?

Trebalo bi da postoji neki patch koji uklanja onu dvojicu nesrecnika da ne iskacu svaki put posle startovanja!

Za ovim vec dugo njuskam pa ako neko nesto zna oko ovoga nek prijavi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno