Šta je novo?

Recenzije programa --> www.yudelphi.com

HM, za sada ga ne vidim iz @home-a...

S obzirom da se radi o pocetku - vrlo dobro!!!
Nadam se da nece brzo posustati!

Da, sajt je moj...

Imao sam nekih manjih problema tako da je sadrzaj malo slabiji. Sad to treba da se promeni posto ima dosta recenziranih programa pa se mogu pisati veliki uporedni testovi, pisati kolumne, pisati "vs" tekstovi (recimo Windows vs Linux ili Paint Shop Pro vs Adobe Photoshop Elements) i sve ono sto takav sajt treba da ima...

Ako znate gde ima proverenih software-skih vesti recite mi posto imam nameru da uvedem i tu rubriku...

Odlicno... ja sam u stvari daleko vise za SW i... samo guraj!

Samo da pohvalim sajt... izgleda lepo... da li si ti pravio php engine ili koristis Nuke?

Lepo odradjeno, nego mi se ne svidja sto si WinRAR-u dao samo peticu ctp;
Ako ipak više volite "In" programe koje koristi većina onda moj (subjektivan, možda čak i pogrešan!?) izbor pada na WinRAR.
Ocena: 5/10
Nikako nije pogresan izbor (u svakom slucaju bolji od WinZIP-a), a ja bih mu za funkcionalnost dao cistu desetku, mada zbog malo ruznjikavog interfejsa mozda 8 ili 9, ali je svakako zasluzio vise od 5.
:wave;

Sa sistemom ocenjivanja imam najvise problema pa smisljam neko resenje.

Sto se samog WinRAR-a tice daleko je bolji od WinZip-a jer podrzava vise formata, ima ugradjenu podrsku za zip (isto kvalitetnu kao i za RAR), multi-volume, sfx i sve tako... Ali je WinAce bolji od njega (lepsi interfejs, bolji algoritam za kompresiju i sl, ali je nesto malo sporiji).

odlichno....ako ti treba pomoc za 2d/3d graficke programe, rad sam ti pomoci.

Odlicno bas mi je to trebalo...

silvereye je napisao(la):
odlichno....ako ti treba pomoc za 2d/3d graficke programe, rad sam ti pomoci.

Nemas pojma koliko bi mi to znacilo!!! Ja sam jako slab sa takvim programima (ako ne racunas Photoshop i Flash) pa je primetna "rupa" jer recenzija takvog software-a skoro da i nema...

Nesto ne moze da se udje na forum (trenutno)? PHP Critical Error

Nazad
Vrh Dno