Šta je novo?

Realtek high definition audio driver, problem na xp-u...

Janjic

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poena
304
Na novom racunaru koji sam kupio ne mogu nikako da instaliram driver za zvucnu karticu,u device manageru stoji da nema instaliran driver, a kad pokrenem intstalaciju drivera sa cd-a od maticne ploce,instalacija dodje skoro do kraja i onda ispise "install failure!! " U folderu gdje je driver ima objasnjenje da postoji neki bug i neki linkovi na netu, sve sam to skidao i nista ne pomaze. Ako neko ima ideju sta je upitanju bio bih zahvalan da me prosvetli. Hvala unapred

Pa.. prvo si mogao da nam kazes koja je maticna ploca u pitanju, da bi uopste mogli pocet rijesavat problem :)

oh, da izvinjavam se , maticna ploca je asus p5b se, ako sta pomaze :) :wall:

Mozda ti fali m$ hotfix za hihg definition audio, mada mi se desavalo da pukne windows i nece da prihvati drivere za zvucnu, naravno samo reinstal je resavao problem...

Hvala sefe, skidao sam neke hotfixeve jer sam citao na cd-u da ima problema sa tim, nekakva greska, ali opet nece nekog djavole. Hvala na pomoci u svakom slucaju.

Da li imas u system devices(ne u other devices) nesto zuto tj unknown device ili neku slicnu poruku? Ako imas nemoj da mislis da lupam gluposti i da sam otkrio toplu vodu ali probaj da uradis reinstal na tom device-u ako si vec sabio sve drivere koje imas. Ja sam imao iskustvo sa nekim laptopovima i high def audiom gde stavis sve drivere i nece da radi i onda odes na sistem devices i uradis update driver pa onda ponovo drivere za zvucnu i zvucna se probudi.

Ma, morao bi i na CD-u da imaš dotični KB888111 ili kako bi se reklo skraćeno UAA patch ili update.

Vrh Dno