Šta je novo?

Realtek hd audio drajver problem :(

mladjono1

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2008
Poena
301
imam matichnu biostar mcp6p m2+ i instalirao sam sve drajvere i sve lepo radi samo realtek hd audio drajver se instalira ali necje da se pokrene:( nznam neam zvuka na kompu, kartucu zvuchnu(koja predpostavljam da je integrisana)necje da prepozna!pomagajte!;)cheers

imam matichnu biostar mcp6p m2+ i instalirao sam sve drajvere i sve lepo radi samo realtek hd audio drajver se instalira ali necje da se pokrene:( nznam neam zvuka na kompu, kartucu zvuchnu(koja predpostavljam da je integrisana)necje da prepozna!pomagajte!;)cheers

A da probas da instaliras prvo drajvere za REaltek,pa onda ostale drajvere!!!Mozda resi tvoj problem!

Koji OS?Da li ti u device manageru prikazuje da nije instalirana zvucna?

Koji OS?Da li ti u device manageru prikazuje da nije instalirana zvucna?

u device menageru mi pokazuje other devices/PCI device da nije instaliran drajver samo a u sound,video and game controllers da je sve u redu:(e sad kad odem u control panel pa sound and audio devices sve je bledo nznam shta da radim p.s. os je windows xp sp3 v.5657 ljudi pomagajte:( :S:

Nisam siguran dali XP SP3 ima drajver za high definition audio bus. Preporučujem ti da driver skineš sa realtekovog sajta (iako je užasno spor). Uvek budi spreman na to da je zvučna kartica defektna. Moj drug je kupio novu ploču, Biostar sa nVidia 7050 čipom koja u startu nije htela da primi driver od grafike iz nForce paketa. Na ploču su priznali reklamaciju.

e ljudi ako neko obori sistem i ne radi mu realtek drajver na biostar matichnoj nek ode na biostar sajt i skine drajver za audio i ima sve radi extra:) ja sam uzgred reshio svoj problem!jes jes napokon:) aj pozzzzzz za sve puno ste pomogli i spasili ste mi 10 e XD zoppppppppppppppp

Vrh Dno