Šta je novo?

Realtek audio manager

AcaN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
330
Kad sam instalirao win 7 i samim tim se i drajveri za zvuk instalirali,ali nemam audio manager,pa me zanima kako da ga imam?

Jednostavno ne znam gde da obrisem te drajvere sto je on stavio?

Kad uradim u device manager disable ili uninstall,onda nemam zvuk i kad krenem da instaliram drajvere sa cd-a kojeg sam dobio sa plocom,on zavrsi instaliranje i restart,ali kad digne windown,opet je stavio drajvere iz win 7,jer stoji datum 9 mesec 2009?

Pa kako da ga nateram da instaliram te drajvere sa cd-a.jer kad njih stavim,onda imam taj audio manager.

nemoj ni da ga teras preko cd-a, skini nove drivere sa neta, direktno sa realtek-ovog site-a i imaces audio manager i sve ostalo. :)

:wave:

E sad jos jednu stvar moram da pitam.

Ja kad namestim 5.1 onda mi ne rade rear zvucnici,zato sto nisu cekirani,da rade,a ne da mi mogucnost da ih cekiram i da namestim da rade

slikao.png

a kad stavim 7.1 i ugasim side zvucnike,onda mi na testu kao i u filmovima rade i ti zadnji tj.rade svi zvucnici,ali posto su to kao neki pozadinski zvucnici,kad nema neke akcije ili ceka vec npr. kad se vozaju i pricaju,samo se cuje onaj zvuk motora,a nema govora,a kad ide akcija i muzika i malo zesci zvukovi onda sve ide kako treba.Ja kontam da je to ok i da to tako funkcionise.

A inace sve je ubodeno gde treba,jer zeleno ide u zeleno i tako dalje

Poslednja izmena:
tako sam i stavio i radi bez frke.

Hvala

Jedno pitanje, kod mene ovaj realtek HD audio manager uopste ne izgleda kao na gornjim slikama vec nekako glibavo i veoma neupotrebljivo, da li se to razlikuje do prozvodjaca maticnih ploca sa integrusama?

Poslednja izmena:
Zavisi od toga koji operativni sistem imaš na računaru.

zasad sam jos na XP-u

Pa zato ti i izgleda drugacije, onaj sa slika gore je za vistu i win7.

Iskreno, i ja sam jos uvek na xp sp3, imam konfiguraciju staru 3god. Zvuk na win7 ne radi kako treba, tj. moja integrisana zvucna ne podrzava eax na visti i win7 a to mi je od presudnog znacaja u igrama, tako da dok se ne skupi kinta za bolji komp, ostajemo na xp-u :)

Nazad
Vrh Dno