Šta je novo?

Realna doplata?

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OC Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
iPhone 16 pro + Samsung S24
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
koja je realna doblata,
da dam moj northwood [email protected] stabilno, za prescott 3.0, kojem ne znam oc potencijal,
planiramo sam da dam 20e.
da li je to ok?

bar neki savet

Ne moze realnije biti od 20e cak i 15 nije malo..Uglavnom ti si na dobitku za malo doplatu dobijas dosta.

KIBLA`s je napisao(la):
koja je realna doblata,
da dam moj northwood [email protected] stabilno, za prescott 3.0, kojem ne znam oc potencijal,
planiramo sam da dam 20e.
da li je to ok?
Ja bih menjao. 😉

Daj mu 10 i nek bude srecan. Ako nece 10, daj mu 15 ali to je vrh. Verovatno bih isao samo na 10.

15 do 20 evra MAX. Uzmi taj proc, sta te kosta? Imaces zimi da se grejes 😛 Shalu na stranu, ako mislis da ga uzmes/ocujes bolje da imas neki do yaya cooler za CPU, jer ti box nece raditi posao, posebno leti. E sada za potencijale OC-a... Sigurno ces ga poterati preko 3.2, sve preko toga zavisi od revizije i primerka.

Dorry je napisao(la):
15 do 20 evra MAX. Uzmi taj proc, sta te kosta? Imaces zimi da se grejes 😛 Shalu na stranu, ako mislis da ga uzmes/ocujes bolje da imas neki do yaya cooler za CPU, jer ti box nece raditi posao, posebno leti. E sada za potencijale OC-a... Sigurno ces ga poterati preko 3.2, sve preko toga zavisi od revizije i primerka.

Bash tako. Prescott se mnoooogo greje, tako da morash uzeti neki bolji cooler, pogotovo ako cesh ga OC-ovati. Preporucujem ti i da dobro provetrish kucishte dodavanjem par ventilatora (shto vishe 😀 ).

ql
stavicu verovatno nekog zalmana, kuciste je provetreno, ovaj northwood ne prelazi 60c pod opterecenjem(oblivion), box qler
dogovorili smo se 20e.
hvala

moj prescott [email protected] je trenutno 42 C idle dodje do 60 u s&m (zalman cooling na min rpm)

@astan : super avatar :eyebrows:

inace moje iskustvo sa celeronom d (prescott jezgro) je da je mnogo osetljiv na dizanje napona . i minimalno dizanje napona ce se odraziti na temperaturu pod opterecenjem... znaci da je najbolje da se clock-uje onoliko koliko moze na default naponu .

poz

ako ti je northwood dobar, ja ga ne bih menjao. mozda iz emotivnih razloga jer ga se bas po lepom secam...😉

Nazad
Vrh Dno