Šta je novo?

Realme USB 120w

homer_nvfreak

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2006
Poena
310
Gde bih mogao da kupim Realme USB-A na USB-C kabel za supervooc 120W punjač?

Nije tacan odgovor, ali iz licnog iskustva.
Probaj na kp bilo koji punjac za Oneplus/Oppo/Realme 65W+ da nadjes, isti je protokol. Sto se brzine tice, 65W puni 5500MAh bateriju u mom gt6 za ispod 40 minuta.

Mislim da ima drugaciji, bar tako rekose na forumu ovde. Ova tri licno probao i rade.

Nabavio sam dva Supervocc 120W punjača, na žalost bez kablova. Rade fenomenalno sa originalnim Realme kablom koji je stigao uz telefon. Naručio sam par različitih USB kablova koji navodno mogu da idu do 120W, ali ni jedan ne puni sa 120W.

Ne, Realme telefon što nosi sin šljaka ono njegovo dart brzo punjenje samo u kombinaciji njegovog punjača i kabla.

Potpuno isto se ponaša i moj 12X, ali sa svojim punjačem. Kupovao sam razne kablove svakako sertifikovane, čak i navodni OEM, nijedan neće da radi više od 33W. Sporije puni, više se greje.

Bezobrazni su, ali može im se. Nateraće sve da pređu na USB-C, a opet ćeš morati njihove originalne i kablove i punjače za pun ugođaj i sigurnost da će baterija dugo biti zdrava.

Vooc/dart/dash standard punjenja koristi struje koje su vece nego ostali standardni. Imam nekoliko kablova koji po specifikaciji podrzavaju 80-100w ali ni jedan ne puni super brzo. Problem je sto je vecina kablova za npr 66W rated na 11V 6A, a realme cini mi se za 65W koristi 7A i otud problem. Treba pronaci tacnu specifikaciju standarda i onda kupiti kabl koji to moze da isprati.
Mislim da najvise ima oneplus kablova na trzistu, probaj tu da nadjes, naravno koji podrzava adekvatnu snagu, isti su standard sto se tice struje.

Te proprietary gluposti su razlog što neću da uzmem njihove telefone, iako sam zainteresovan...
Em nije praktično am neću da podržavam takvo nešto.

Da ne bude da se ne slazem sa tobom, proprietary ne volim ni ja, od Apple, pa dalje. Oneplus (relame) telefone koristim vec 8-9 godina, licno mi odgovara. Imaju (po meni) najbolji sistem punjenja, mada su sad svi tu negde. Dok se ne standardizuje, bice puno standarda pa kome sta odgovara.
On the plus side, novi realme gt6 podrzava i ostale standardne, pa mi sa punjacem iz Ikee od 45W puni skoro brzo kao i sa 65W realme punjacem, i zapravo mi je to najbolji deal za punjac trenutno. Za 2000 dinara ne vidim bolju opciju.

Nazad
Vrh Dno