Šta je novo?

Realme GT 5G

Pozdrav, imam pitanje, nisam siguran, ali mislim da od A14 se ne čuje gornji zvučnik kod dolaznog poziva.Kad se pusti melodija rade oba zvučnika i zvuk je glasan, ali kod dolaznog poziva je tih i ne radi gornji. Nije mi Realme GT primaran telefon već 8 meseci, tako da ne mogu da se setim da li je i ranije bilo tako. Kod Motorole koja mi je primaran telefon čuju se oba zvučnika kod dolaznog poziva i zvuk je glasan. Bio bi zahvalan ako bi mi neko ko još koristi Realme GT rešio ovu nedoumicu.

Mozes li da pojasnis sta te zanima? Ne zvonj na oba zvucnika, ili kad ukljucis speakerphone se ne cuje na oba? Generalno nisam primetio nista cudno od kad je dodao A14...

Mozes li da pojasnis sta te zanima? Ne zvonj na oba zvucnika, ili kad ukljucis speakerphone se ne cuje na oba? Generalno nisam primetio nista cudno od kad je dodao A14...
Mislim da su se ranije čula oba zvučnika kod dolaznog poziva, ne pričam o spikerfonu, izgleda da su to sjebali u A14, sad jedva čujem poziv kad je telefon u pederuši, ranije je bilo glasnije

Sad sam proverio, u pravu si. Definitivno se cuje samo donji zvucnik. Desavalo mi se da ga ne cujem u dzepu, ali nisam pridavao neki znacaj tome. Uglavnom je preko dana na vibraciji, a posle je na stolu pa ga cujem. Videcemo dal fe popraviti to u narednom updateu...

Sad sam proverio, u pravu si. Definitivno se cuje samo donji zvucnik. Desavalo mi se da ga ne cujem u dzepu, ali nisam pridavao neki znacaj tome. Uglavnom je preko dana na vibraciji, a posle je na stolu pa ga cujem. Videcemo dal fe popraviti to u narednom updateu...
Nema više update za Realme GT što se tiče androida, jedino još sigurnosne zakrpe i to ko zna koliko, zastareo je po njihovim pravilima.

Pa bude nekad u sigurnosnu zakrpu i neki tweak. Sto se mene tice, 3 godine je vec u funkciji, aposlutno mu nista ne fali. Terace jos godinu lagano, taman dok baterija ne posustane ili konacno izadje nesto sto mi je vredno zamene.

Pa bude nekad u sigurnosnu zakrpu i neki tweak. Sto se mene tice, 3 godine je vec u funkciji, aposlutno mu nista ne fali. Terace jos godinu lagano, taman dok baterija ne posustane ili konacno izadje nesto sto mi je vredno zamene.
Ja sam uzeo zimus Motorolu edge 30 ultra, tako da sam ih upoređivao, Motorola je ipak premijum telefon, mada ni GT nije još za bacanje, kao što kažeš.

Vrh Dno