Šta je novo?

Realme 11 pro/pro +

Sima. Dj

Poštovan
Učlanjen(a)
21.12.2022
Poena
55
Danas sam narucio 11pro+,pa posto nema teme da je objedinim. Dugo sam vagao sta uzeti za oko 400 evra, i nista mi se nije dojmilo. Naleteh na 11pro +, i bas mi se svideo. Dobar ekran, dobra kamera, punjac 100w,i meni najvise dizajn. Znam da ima puno boljih telefona za 400-450,evra, ali ja ne patim da mora sve da bude najbolje. I da ima i dve velike Android nadogradnje, sasvim dovoljno.

Realme 11 pro

Realme 11pro +

Ja sam prošle nedelje uzeo supruzi realme 11 pro + 12/512gb i za sada je prezadovljna pogotovu ekranom, kamerom i zvucnicima. Pre njega je koristila samsung galaxy a52.

Ja imam Realme 11 Pro već mesec i kusur i baš sam zadovoljan.

Jedino mi krivo što nije došao zeleni model, uzeo sam bež verziju.
Jako mi se dopada ova veganska koža, imaš osećaj kao da telefon ima masku po sebi, jedino se plašim da ga spuštam na neke površine zbog velike staklene površine kamere.

Baš uživam u telefonu, inače mi je prvi Realme nakon godina i godina u Xiaomi taboru.
Ekran i dizajn definitivno najveći adut, bukvalno imam osećaj kao da koristim flagship u tom smislu.
Na brzinu i rad nemam nikakve zamerke, sve šljaka fluidno.

Jedino mi je malo bez veze što nema ultrawide kameru... Mislim da je glup trend da na telefonima ove cene izbace ultrawide a ostave 2MP beskorisni depth senzor. Ali ajde, inače je nisam ni koristio na Xiaomi telefonima sem u baš retkim slučajevima.

Još neko sa iskustvom o ovom telefonu?

Kako ste zadovoljni baterijom, koliki vam je SoT

Baterija je odlična... Dan i po mu je laganica ma šta radio i koliko ga forsirao, često ga punim svaki drugi dan. SoT retko kad pratim, ali minimum je je nekih 7-7.5 sati.

Jedino što mi se vremenom pokvario utisak o ekranu, nisam siguran da li je samo do mog telefona, ali primetno me nervira zakrivljeni deo koji ume ili da krivo registruje dodire ili da ne registruje back gesture iz prve...
Mislim da će mi ovi biti prvi i poslednji telefon sa zakrvljenim ekranom.

I kajem se što sam dao 45k za telefon bez ultrawide kamere, tu sam se zeznuo. Mislio sam da mi neće faliti ali mi itekako zafali, bukvalno nisam ni znao koliko ume da zafali dok nisam ostao bez nje.

Dobar je telefon, nema nikakve probleme, ali što se mene tiče otići će na oglase prvom prilikom kad se pojavi neki pandan, recimo Redmi Note 13 Pro.

Kako se pokazala kamera?Noćni uslovi, brze scene?

Има ли неко да одговори?Батерија, камера, дупле апликације?

Da li neko ko ima ovaj telefon ima problema možda sa zvukom, tj. kad se telefon u padajućem meniju stavi na vibraciju ili na nečujno a posle toga hoće da se pojača sa strane, jednostavno telefon ne reaguje na dugme sa strane jer neće da se pojača. Pomaže samo ako se telefon ugasi pa upali ponovo. Da li još neko možda ima ovaj problem.

Nazad
Vrh Dno