Šta je novo?

Real Media Fajlovi

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
OK. Da ne idemo u širinu. Imam najnoviji FFDShow codec (probao sam i sa starijim verzijama) i Real Alternative (probao zadnjih 5 verzija) i neće da mi rade svi real media fajlovi (epizode South Park-a). Dakle, preporuka za neki program koji reprodukuje SVE real media fajlove bez problema.

Oni koji hoće da postuju da njima to sve radi lepo, molim neka to ne rade. Poznajem preko 20 ljudi kojima Real Alternative ne radi kako treba.

Moje mišljenje: Real Alternative - program koji mora još mnogo, mnogo da napreduje. Zadnja alternativa je Real Media Player.

Meni sve epizode South Parka rade. Koristim RealPlayer 10.5 (samo za kodek) + Media Player Classic 6.8.4.8. Ranije je bila kombinacija RealPlayer 8 i isti MPC i sve je radilo.
Postoji i EO Player, mislim da njemu ne treba RealPlayer kako bi citao G2 .rm fajlove. Usput je i konverter formata, pa, ko ima vremena

Ronnie Coleman je napisao(la):
OK. Da ne idemo u širinu. Imam najnoviji FFDShow codec (probao sam i sa starijim verzijama) i Real Alternative (probao zadnjih 5 verzija) i neće da mi rade svi real media fajlovi (epizode South Park-a). Dakle, preporuka za neki program koji reprodukuje SVE real media fajlove bez problema.
Pogledaj sličan thread, tamo sam odgovorio. FFDShow može da svira stare verzije Real kodeka, al moraš ručno da namestiš. I mene je mučio isti problem, a onda sam otvorio te epizode u GSpotu, on mi prijavio RV10 i RV20 kodek, ja pogledao u ffdshowu kad ono on podržava, samo nije enejblovan po defaultu.

Poslednja izmena:
Hvala svima na odgovorima. Voodoo_NBGD bio si najprecizniji. Ako ti nije problem posalji u koracima ili screenshot kako podesiti.

Poslednja izmena:
Daj mi link do te teme jer stvarno ne mogu da nađem.

Jel mozes da postavis opet sliku kao attach,meni nista ne prikazuje

Gad dem it, pipl...

ffdshow.gif

kod mene sve epiozde SADA rade normalno.. ali de si se da ponekad nece...
RealAlt + MPC... i nista vise...

i ja sam se pitao sta je prob.. ali resava se reinstalacijom RealALT... bar kod mene

ZoNi je napisao(la):
voodoo, ima li negde normalno, ali ipak detaljno uputstvo sta je sta u ffdshow??? mislim, ima milion kojekakvih podesavanja, otkud da znam sta je sta?
Većina stvari je jasna sama po sebi, nema šta tu da se objašnjava...

Ja sam uspeo da pokrenem sve epizode,podesio sam kako je Voodoo rekao i instalirao crystal player (iz njega pokrecem rm fajlove) i vise mi se ne zakucava masina :D

Vrh Dno