Šta je novo?

RC memorije

ciki022

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
379
Pretragom foruma a i googlanjem nisam ništa našao o DDR2 RC memorijama.
Nekoliko beogradskih firmi ih prodaje i tu u proseku oko 3 EUR jeftinije od npr Kingston ili PQI memorija ( mislim na 512 MB DDR2 )
Molim za Vaša mišljenje, iskustva, neke linkove .....

ja imam na drugom kompu 2*512Mb 533 CL4, radi odlichno..klokuje se na 667 pa i vishe..
za te pare sasvim solidna memorija, ja sam je platio neshto smeshno

nista posebno meni neki dan dosla na reklamaciju radila na defult vrednostima i vise ne zeli neznam sta joj je samo jedan dan radila drugi dan covek da upali komp ono pisti li pisti. za ta 3 eura bolje kingstone

Slazem se sa FXGT-om. Za 200 dindzi razlike ne vredi rizikovati, pa da je i 500 dindzi.

Nisam pitao zbog tih 3 EUR, interesuje me kvalitet, OC mogućnosti i slično

Ne znam kakve su za OC, ali u standardnom radu do sada nije bilo problema ni na jednoj mašini. Uvoznik daje 3 godine garancije i menjaju je odmah za drugu ako crkne.

U pitanju je Taiwanski brend, memorija je odlicna,svaka 667mhz radi stabilno na 800 mhz, a prodao sam ih preko 100 kom, 2 ili 3 su vracene na reklamaciju. dok je Kingstona bilo dosta vishe...

To sam hteo da čujem, mada sam u međuvremenu kupio jedan modul 512 MB 667 i stvarno radi na 800, čak i preko ( mislim da je 860 gornja granica )
E sad, nisam ga testirao celu noć, jedno sat vremena, mislim da je dovoljno

Imam 4x512MB DDR2 667 RC trenutno u masini i svi rade na 800MHz, nisam birao memoriju ...

U pitanju je Taiwanski brend, memorija je odlicna,svaka 667mhz radi stabilno na 800 mhz, a prodao sam ih preko 100 kom, 2 ili 3 su vracene na reklamaciju. dok je Kingstona bilo dosta vishe...

Kingstone je odavno shampion reklamacija... meni se recimo desavalo da kupim "po racunu" ista dva modula... jedan modul je bio jednoslojni a drugi dvoslojni.... sto asocira da i njega valja kupovati iskljucivo od ovlascenih distributera....

RC je ja mislim apsolutno najjeftinija memorija kod nas trenutno, kod mog ortaka radi dobro za sada

Nazad
Vrh Dno