Šta je novo?

Razr + Notebook = internet

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
Ne uspeva mi da se preko fona kacim na internet preko gprs-a pomocu kabla. Sam fon ide na internet preko gprs-a.
Win mi stalno prijavljuje neku gresku PPP link ...
Jel neko imao srece sa ovim

poz

Ja sam imao takav problem sa mpx220.Ne secam se tacno kako sam ga resio .,Mislim da sam reinstalirao drajvere.U svakom slucaju probaj sve kombinacije brojeva za biranje *99***1#(umesto 1 probaj 2,3,4 ili *99*1#). t39m nije hteo da radi dok nisam ukucavao DNS server ali ne bi trebalo da je to problem...

Probao sam sve varijante pozivnih brojeva ali uvek ista greska ...
Doduse DNS nisam kucao ?

Ja sam stavljao ptt-ov i tad je radilo ali nije greska bila ppp vec nesto drugo i to samo sa t39m tako da ne verujem da je da toga.Probaj sa flow control .Najpre ipak reinstaliraj drajvere.Preko cega si povezao fon i kako ga prepoznaje u kao modem?Ako imas original cd ,na njemu bi trebalo da bude neka vrsta autosetup-a pa probaj tako(meni to super radi sa p900).

Povezao sam gana usb kabl, to mi je nekako najlakse i mislio sam najsigurnije. LG ga prepoznaje kao modem, njegov phone tools radi ok sve sem kacenja na internet a driveri su sa njegovog cd, mozda mogu naci neke druge

Ma bre imas u extra setting da se ukucaj AT+CGDCONT=1,"IP","INTERNET" ovo je za mobtel a za telekom umesto internet kucaj GPRSINTERNET ako se ne varam.

Meni samo siemens c60 nije radio bez te AT komande ,svi ostali telefoni(noviji)nisu zahtevali da se to kuca.Zato to nisam ni spomenuo... ,)

treba treba, iz mog iskustva neke novije nokije to traze.

Ma nista, i sa AT i bez isto, sa MPX200 je proradilo kad sam skinuo to AT ...

Vrh Dno