Šta je novo?

Razor Copperhead

stoske

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2005
Poena
407
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
da li neko zna gde moze da se kupi kod nas Razor Copperhead, a da to nije Compdesk...jer je kod njih oko 7800 dindzi...

07_small.jpg

:cool:

imas u eXe Centru (Ibarska 2,bgd)oni su ti generalni uvoznici Speed Link-a
p.s. 7800 dinzi je ok cena,nizu tesko da ces negde naci,
to ti je to
poz

Vredi li ovaj misonja tih para?

Overkill je napisao(la):
Bezobrazluku nikad kraja.Ja sam ga platio 65e...toliko otprilke kosta u inostranstvu.Cena od 90e je totalno suluda.Inace mis je fantastican.
pa to ti je nas nas mentalitet nikad od Srbina nece biti trgovac,u mesto da prodaje po malo vecoj cifri od cifre u inostranstvu(mnogo vise bi prodao)on odvali neku bezobraznu cifru pa ko ima pare taj ce kupiti....ccccccccccccccccccccccccc

pa u radnji je 7800 din sto je 90 evra...a to je mnogo....srbija ....

a kod tog lika sto nabavlja je 70 *******.... sto je ok....malo se ceka, ali razlika u ceni je velika....

nije....pa tip sam uvozi(citaj svercuje) , ne placa porez,carinu..... u eto....

inace juce sam uzeo komplet logitech mx3100 sa mx 1000 misem..

Poslednja izmena:
aj daj kontakt tog lika ,ako ne moze ovde onda na PM

aj pa javi utiske

stoske je napisao(la):
pa u radnji je 7800 din sto je 90 evra...a to je mnogo....srbija ....

a kod tog lika sto nabavlja je 70 *******.... sto je ok....malo se ceka, ali razlika u ceni je velika....
stoske je napisao(la):
nije....pa tip sam uvozi(citaj svercuje) , ne placa porez,carinu..... u eto....
Pa kad uračunaš carinu, porez i nešto malo marže, dođe se baš na tu cifru, ne znam što se bunite.
A da ne spominjemo garanciju i eventualnu potrebu da se ista upotrebi...kad nešto kupiš u prodavnici, imaš i gde da odeš sa računom i da reklamiraš ako zatreba.

...a nase prodavnice su azurne do mojega sa garancijom... :S:

Vise verujem par ljudi sa foruma bez ikakve pisane garancije, tj. "na rec", nego svim pisanim garancijama ovog sveta! ;)

Nazad
Vrh Dno