Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Bolje odmah da pokažem silu [emoji14]
A ono nije ni treker nego nešto kao Warez sajt sa linkovima do servera tipa megauoload i slični. Ali zato ima domaću muziku i to u flac-u za nekoliko izvođača za koje ima samo po jedan ili nijedan album na rutracker-u (i to 120 kbps).
 
Jel može erock.ru, pre je moglo lagano da se skine sa yandexa, sad vidim da mora prvo reg. Taman sam hteo Goribor.
 
Da li ću prekršiti neko pravilo ako potražim erock.ru za svog druga @torpedoo?Ako ne kršim molio bih neku dobru dušu da pomogne.Hvala
 
I ja bih jednu pozivnicu za e-rock. Hvala unapred.
 
Da li neko moze da mi posalje pozivnicu za HDBits?
Saljem dokaze sa stranih tracker sajtova.

Stalni sam korisnik Seedbox-a SB5 kod SeedHost.eu.
Stalni sam korisnik Usenet-a od 2007 godine.

Unapred zahvalan.
 
Izdvojio sam samo jedan post zbog koga za tebe nije HDB:
Ja koristim TweakNews, ali to sto sam napisao je cena 10Mbit/s, a ne unlimited. Unlimited im je 13 Eura.
Ne znam bas kako dodje do toga da je skuplji?
Ja recimo dva puta godisnje placam 8,50 Eura, a za mesec dana mogu da skinem preko 4Tb mojom brzinom interneta od 15Mbit/s i ne moram uopste da razmisljam o ration-u i upload-u, i nikad nisam imao problema sa skidanjem fajlova na ovom serveru (Filmovi, Serije, Igre...). I to je jedini trosak koji imam.

Bas me interesuje koliko bi vremena bilo potrebno da se skine 4Tb sa torrent-a, verovatno normalnim koriscenjem preko godinu dana, a mozda i dve. Kod torrenta moras stalno da juris Upload koji ce neko da skida, a primetio sam da najvise dan mozes da izvuces na upload torrent-a. A ovaj seedbox je skuplji od 8,50 eura mesecno, pa mi se ne isplati.

Odustajem od torrent-a, mnogo je bolji Usenet.

Астал да блиста бејби!
 
Ne treba, ima bonus, nije sad nešto prelako održavanje, ali nije preteško.
 
ima li neko voljan da mi posalje pozivnicu za crnu berzu ili za yuwabits? Bio bih jako zahvalan.
 
^ Šta će biti,šutnuli ga.Možda treba druga prilika?
 
Postoje i drugi nacini da se dobije pozivnica.
Postoji? Kako?

PS:
Hello there, today our site celebrates its 10th birthday! In the last 10 years we made various changes to meet your requirements. We hope that it happened, which does not mean that we slow down the pace. Thank you to our donators, uploaders, seeders and followers. We hope that you will be with us for another 10 years and that you will always find on PS what you are looking for!

P.S: Ali nista ne daju... Nema ulaza ni pozivnica...

P.S. :)
 
Da li na nekom od trackera moze da se nadje film "das venedig prinzip" (the venice syndrome) ?
Jako mi se gleda a nigde online ne mogu da nadjem :/
 
Poslednja izmena:
Super bi bilo da napravimo grupu gde mozes postaviti sta trazis a ne mozes da nadjes, pa da ljudi koji nadju gde i sta posalju link u PM ili uploduju negde pa posalju. Community stuff
 
Pozz drugari,

Ima li netko od vas mogucnost da mi pruzi mogucnost da dodjem do "ex-yu" FLAC. Kontra nudim strani FLAC.

/U33
 
Kojim programom na qnap-u skidate sa Crne Berze? U Transmission ne mogu da se ulogujem,jer ne znam user i pass.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Moram da iskomentarišem PTP, za 3 meseca koliko sam tamo sam bez seedboxa uploadovao 570 GB, što kroz upload, što kroz bodove. Tracker je savršen za filmove, stvarno ništa drugo nije potrebno. Odavno se nisam ovako oduševio neki trackerom, a pratim ih preko 12 godina.
 
Skidas popularne filmove, starije, novije, hd, sd ? Cisto razmena iskustva sa kolegom, bas me zanima. ;)
 
Evo ovako, kad sam se registrovao skidao sam samo freeleech, uglavnom birao veće fajlove, preko 20-30 GB. Pronašao sam i dosta filmova koji nisu okačeni pa je radio i upload. Pažljivo gledam koliko ima na kom torrentu seedera, pokušavam da držim sve ispod 5 jer bodovi baš padaju za više seedera, ako negde skoči menjam novim sa manjim brojem. Oko 90 % trenutno seedujem svoje torrente (svoj upload), osim nekih ultra popularnih gde je broj seedera otišao preko 10, ti me ne interesuju. Kad sve saberem, buffer mi je oko 390 GB i tu će se i zadržati jer nemam više mesta planirano za PTP. Nisam se bavio zahtevima jer nemam vremena da proučavam šta kome treba ali i tu može da se pokupi pristojan bounty.

Imali neko pozivnicu za Bitspyder ili neki slican E-learning tracker?

Dosta materijala imaš na elbitz i na IPT, probaj tamo.
 
Poslednja izmena:
@a c a
Jel imas pozivnicu za neki od ta dva?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
 
Nema problema, dobio sam ponudu za ipt i bitspyder :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
 
Moram da iskomentarišem PTP, za 3 meseca koliko sam tamo sam bez seedboxa uploadovao 570 GB, što kroz upload, što kroz bodove. Tracker je savršen za filmove, stvarno ništa drugo nije potrebno. Odavno se nisam ovako oduševio neki trackerom, a pratim ih preko 12 godina.
Koja ti je brzina neta? Meni se retko kaci i uploaduje. Kako da cross seed-ujem, neko je pominjao da se tako moze ostvariti upload, kako se to radi?

Sent from my cool S1 using Tapatalk
 
Brzina mi je 40/2

Cross-seed znači nađeš isti fajl na drugom mestu, skineš ga tamo i onda se priključiš seedu na novom trackeru bez da si išta download-ovao.
Kako se to radi? Koje podesavanje, ds li je to dozvoljeno na PTP? Bas mi se svidja tracker ali malo bofova i uploada osvajam, a nemam neki hard veliki da idem na kolicinu.

Sent from my cool S1 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno