Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

HDclub ugasen.

Recently, we receive several dozens of complaints from rightholders weekly, and our community is subjected to attacks and espionage.
In parallel, there is a tightening of Internet legislation in Russia, Ukraine and EU countries.
And finally, the time of enthusiasts irretrievably goes away.

In the circumstances, we can no longer support the work of the club in the originally conceived format.
The project is closed, but we ask you to refrain from loud wires. Thank you all and good-bye!

Bas sam se smorio. [emoji21]

HDclub ugasen.

Recently, we receive several dozens of complaints from rightholders weekly, and our community is subjected to attacks and espionage.
In parallel, there is a tightening of Internet legislation in Russia, Ukraine and EU countries.
And finally, the time of enthusiasts irretrievably goes away.

In the circumstances, we can no longer support the work of the club in the originally conceived format.
The project is closed, but we ask you to refrain from loud wires. Thank you all and good-bye!

P.S. Идут переговоры по сохранению наследия клуба

Tako da ne treba odustajati.

Ima li neko pozivnicu za treker kao HDclub?Vise me zanimaju filmovi nego serije i muzika.Saljem slike sa Ultrahdclub-a i TorrentDay-a o aktivnosti na njima.
Ujedno ako nekome trebaju pozivnice za Torrentday imam par komada.

Да ли може неко да ми препоручи неки торент сајт за музику ? Неке које имам или погашени или немају оно што тражим.

Да ли може неко да ми препоручи неки торент сајт за музику ? Неке које имам или погашени или немају оно што тражим.

rutracker, waffles, apollo, redacted, p***, e*** po težini ulaska

Први имам, али нема оно што тражим, за остале видећу да чекам кад(ако) одобре регистрације нових корисника. За последња два чекам већ дуже време. :d

Неке нове рок албуме, неки класични џез тако нешто, ништа специјално, али тешко наћи јер ови јавни само пуцају један за другим.

Шта ниси нашао на рутрекеру, понекад мора мало боље да се тражи?

Тренутно Buckethead неки новији албуми(не знам колико је дозвољено о томе да се коментарише на форуму), а пре неки џез албуми којих не могу ни да се сетим овако напамет док не бих погледао на харду, па рекох да нема нешто боље ако ми поново затреба. Колико се сећам mp3 база има скоро све, али кад тражим неке flac/ape/alac/wav формате онда је доста мршавије.

Poslednja izmena:
Погледај и албуме и комплетне дискографије, понекад се ту крију албуми који нема у соло варијанти. Погледај и CD и WEB издања, немам појма колико и како су поменути издавали албуме али видим бар 12 албума из ове године. Хм, каква је то група која издаје два албума месечно?? Џони Штулић умешао прсте?

Више је један лик неко група:)D), иначе одличан - свака препорука од мене.

Гледао то све, изашла mp3 верзија, чекам flac на јавним или да се региструјем на неки од приватних торената када се пружи прилика.
Но, да не дубимо даље јер вероватно скрећемо с теме - свима хвала на помоћи. ;)

Није ти доста тих 12 лослес албума на рутрекеру?

Исправка, ту има 21 лослес албум из ове године.

Poslednja izmena:
Истини за вољу, има 270+ WEB издања, 91 CD и 32 Студио Албума +5-6 специјалних издања(демои, ЕР и сл.). :d

Мени требају последњих 5-6 за WEB издања, с тим што наравно нисам стигао све да преслушам, али добар део јесам јер лепо скинем на хард па се после дрогирам натенане а и волим да имам од једног извођача комплетну дискографију. :D

Има ли неко позивницу за неки трагач који има туторијале и књиге?

Da javim da je stigla poruka na mail za promenu mail-a za HDBits tako da je sve u redu. Ranije sam pisao o tome da je uspešno promenjen mail za PTP i BTN i to bez mail potvrde sa novog naloga dok je to trebalo da se uradi za HDBits ali nije odmah stigla poruka iz nekog razloga već posle nekih sat vremena...

Rock i metal na rockboxu potrazi, ima bas dobar izbor

http://balkanelite.org/index.php

Uzevši u obzir da se gasi naš partnerski tracker odlučili smo iz solidarnosti otvoriti registracije na par dana. Hvala na pozornosti... Svim novopridošlim korisnicima želimo puno zabave i zezancije. Uploaderi imaju posebni tretman. Pišemo se na IRC-u.

Zbog koju svrhu je taj treker? Po opisu vidim da je hrvatski opšti treker, a ne vidim da je odvojeno kao na EUC i CB domaće i strano? Ima li smisla koristiti ga pored ova dva?

Drugari, da li neko slucajno ima pozivnicu za neki sajt sa igrama za pc i filmovima, vise me je smorio ptb:( Hvala

Истини за вољу, има 270+ WEB издања, 91 CD и 32 Студио Албума +5-6 специјалних издања(демои, ЕР и сл.). :d
Шта знам, пустио сам један од новијих, на почетку ми је деловало занимљиво, пун звук, разна музика ... али ми је на крају личило на тотално празан звук уз стална понављања неких варијација.

Nazad
Vrh Dno