Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Par pitanja :D

Da li je BTN imao neke presedane po pitanju pozivnica, tipa da je na kratko dozvolio ostalim nizim grupama slanje pozivnica, posto cu donirati pa cu imati 1 invite? Bas bi voleo druagru da posaljem :D
Moze neki savet za odrzavanje ratia na what.cd-u?
Kad bude neki freelech period bog zna kad, cu uzeti seedbox pa cu nabiti sto vise moguce, ali sta do tada raditi? Koje torente seedovati? UL mi je 2mb, sumnjam da mogu nesto da uradim sa tim.

Par pitanja :D

Da li je BTN imao neke presedane po pitanju pozivnica, tipa da je na kratko dozvolio ostalim nizim grupama slanje pozivnica, posto cu donirati pa cu imati 1 invite? Bas bi voleo druagru da posaljem :D
Moze neki savet za odrzavanje ratia na what.cd-u?
Kad bude neki freelech period bog zna kad, cu uzeti seedbox pa cu nabiti sto vise moguce, ali sta do tada raditi? Koje torente seedovati? UL mi je 2mb, sumnjam da mogu nesto da uradim sa tim.

Za what čekaj staff picks, bilo bi najbolje da baš tada imaš box, ali i da nemaš može fino da se nabaci up, naročito ako duži period držiš seed.

@freelancer89gsp

Glavna prednost mu je što je ratioless. Ostalo... pa i ne baš.

@TozABG

Elite je prva klasa koja je imala iste, pa je zbog zloupotreba to prebačeno samo na Master. Samo, znaj da čak iako doniraš i dobiješ pozivnicu, nećeš moći da je iskoristiš dok BTN ne bude otvorio slanje pozivnica. Samo Master (od regularnih korisnika) može da šalje iste u svim drugim prilikama, tj. tokom cele godine.

@freelancer89gsp

Glavna prednost mu je što je ratioless. Ostalo... pa i ne baš.

@TozABG

Elite je prva klasa koja je imala iste, pa je zbog zloupotreba to prebačeno samo na Master. Samo, znaj da čak iako doniraš i dobiješ pozivnicu, nećeš moći da je iskoristiš dok BTN ne bude otvorio slanje pozivnica. Samo Master (od regularnih korisnika) može da šalje iste u svim drugim prilikama, tj. tokom cele godine.

Znam da samo master moze. Mene zanima da li extreme user ima priliku nekad da posalje? Tipa otvore slanje pozivnica na 1 dan il tako nesto.
Peja vec rece da se desava to ponekad :D

I u pravu je. Desi se možda jednom godišnje (bilo je i ove). Ali, moraš da kupiš te pozivnice lumenima (ne znam koliko lumena je trebalo ove godine).

Egzakli. Sve dok ne otvore svima da mogu da šalju pozivnice (koje mogu da kupe u lumen prodavnici).

Egzakli. Sve dok ne otvore svima da mogu da šalju pozivnice (koje mogu da kupe u lumen prodavnici).

Hahahah. Cekaj, znam ja da tu pozivnicu ne mogu da iskoristim sada, zato sto nisam master.
Moje pitanje sve vreme je da kada otvore slanje pozivnica nizim klasama, da li cu ja tada moci da posaljem tu pozivnicu ili cu morati ipak da kupujem sa lumenima drugu?

Evo sta se desava kada invite dodje u prave ruke,svaka cast za Daniela:wave::Klanjanje

Hvala druze,dobio od tebe invite za IPT i evo sada vidim da sam ja dobio tri invite-a pa da ih razdelim kome treba :)
Mada nisam bas pratio po kojem osnovu oni dele pozivnice uopste?Ratio mi je preko 20 pa mozda to ima veze...

Poslednja izmena:
Je l ima neko invite za neke p0rno trackere :D
Pucam na visoko :D Koji je najbolji?

Poslednja izmena:
Hvala :D
Neki tracker za muzicke koncerte u HD-u naravno?
Ima na PTP nesto, ali nije to ogroman izbor.
Kazu da je music-vid najbolji, pa ako neko ima pozivnicu nek sibne :D

Imas koncerte i na HDTorrents

Da li je imao neko problema sa stavljenjem torenta na BTN?
Kad sam kreirao torrent, markirao sam private tracker, ali mi na BTN-u rekose da nisam i da sad moram da skinem torrent sa BTN-a, a seedera uopste nema, jer sam ja okacio torrent.

Skini .torrent sa BTN-a i recheck-uj sa onim što imaš kod sebe.

Prijatno me je iznenadio HDVNbits,imam utisak da ima vise internala nego IPT,lako je odrzavati ratio a i bodovi se casom sakupe za menjanje za upload.Ustvari u poslednje vreme skidam uglavnom sa ovog trackera,jos jednom se zahvaljujem kolegi peji.Ziv biocheers

Kako odrzavate ratio na HD torrents, awesome-hd i sajtovima gde su 25 50 i 75% freelech.
Mislim meni je to nemoguca misija, da odrzavam ratio s torentima koji su halfleech, cak i sa seedboxom.
Danas sam uzeo 24h free seedbox i na HDT sam skinuo halfleech sa najvise leechera od svih free torrenta, i uspeo sam da uploudujtem tacno 50%.
PTP koji ima ove freelech conteste je milina, znaci uzivanje u odnosu na ove gore navedene.
what.cd kontam da i on moze lakse dosta kad se uvati freelech neki, a ovi koji nemaju freelech periode, sta sa njima, bez seedboxa tek ne mozes nista da uradis :D

Koristi ih samo za internal-e i to je to. Ostalo ni ne pokušavaj dok ne nabiješ makar neki bolji ratio.

Awesome je bas tezak za odrzavanje. Jel radi taj Awesome-HD sada?

Tesko sa SB na 24h. Najbolje je da uzmes SB na mesec dana i namestis internal da ti se skida automatski. Videh danas slucajno sta si skinuo sa HDT, mislim da si se kasno prikljucio. :)

Tesko sa SB na 24h. Najbolje je da uzmes SB na mesec dana i namestis internal da ti se skida automatski. Videh danas slucajno sta si skinuo sa HDT, mislim da si se kasno prikljucio. :)
To sam uzeo na 24h, cisto da isprobam ove trackere gde nisam nsita skidao jos, da vidim kako ce ici to sa seedboxom, pa nisam nesto odusevljen :D
Ali to autodl internala ce mozda moci da resi delimicno problem :D
Jesam kasno, ali bilo je 40ak leechera :D

Testiram, spremam se da uzmem SB, kad bude neki freelech na PTP-u opet ili what-cdu posto necu moci izgleda ceo protok da potrosim na AHD i HDT, pa da ne uzimam za dzabe sad, jer na PTP-u uvek mzoe da se iskoristi :D

Poslednja izmena:
Moje trentuno stanje za malko vise od mesec dana. DL/UL = 252.9 GB/2.5TB
SB koriscen samo za HDT i namesten autodl za hdmaniacs, hidt i got + poneki kralimarko i neke gluposti kad nedjem vremena i naletim u pravom trenutku

Da li se tesko dobija invite za PTP,mislim nije valda kao na BTN?Ako nije tesko,molio bih nekog ko ima i voljan je da mi ustupi jer mi je to jos zelja da nabavim.U vasim komentarima sam procitao da je lak za odrzavanje a ima odlican kvalitet filmova,obecavam da cu biti krajnje ozbiljan,bas kao i dosad.Nesto kao poklon za sutrasnji praznik,ima li dobre duse?Hvala unapred i srecan vam praznik,lepo se provedite:wave:

Nazad
Vrh Dno